USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Скандал на Євробаченні: війна з Іво Бобулом. ВІДЕО

27 Січня 2012 10:03
Фанати Барських активізувалися і почали збір голосів за допуск артиста до фіналу.

Про це повідомляє ТСН.

В Україні вже стало традицією обирати конкурсанта для участі у «Євробаченні» зі скандалом. Цього разу скандал спалахнув навкого співака Макса Барських, який не пройшов у фінал Нацвідбору.

Голова журі Іво Бобул заявив конкурсанту, що «від нього йде бруд», після чого в перепалку з ним вступив продюсер Барських Алан Бадоєв. Молодий співак підготував номер, в якому виступив в образі зомбі. Саме цей образ відштовхнув Іво Бобула і він не дав шанс співакові пройти у фінал.

Стилістику і саму пісню високо оцінили Філіп Кіркоров, Віра Брежнєва, Глюк'oza та інші зірки, які особисто повідомили про це продюсеру Макса Барських у Твіттері. Також, подивившись тизер «Z. Dance» Філіп Кіркоров написав: «Дуже круто! Молодці! ЄВРОБАЧЕННЯ!»

Крім того, фанати Барських активізувалися і почали збір голосів за допуск артиста до фіналу. Вони збираються передати разом із зібраними підписами петицію телеканалу з проханням допуску артиста. Документ повністю підтримується артистом та його продюсером Бадоєвим.

Нагадаємо, минулого року журі Нацвідбору звинувачували у підтасовці голосів, внаслідок яких перемогу здобула Міка Ньютон, що, врешті, не завадило їй на Євробаченні посісти 4 сходинку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
людина Показати IP 27 Січня 2012 10:17
А Я ЗГІДНА З БОБУЛОМ. А ЩО КІРКОРОВ? ХІБА ВІД НЬОГО ТЕЖ БРУДОМ НЕ ТХНЕ? ОДНА ГОМОСЯТІНА НА ТІЙ ЕСТРАДІ. НАБРИДЛИ ВЖЕ ТІ СОЛОДКІ ХЛОПЧИКИ І ДІВЧАТКА В ПОРВАТИХ МАЙКАХ І З НАДУТИМИ ГУБКАМИ. ОЦЕ ВЕСЬ КРЕАТИВ ТИХ БАДОЄВИХ? ПРИЇЛОСЯ ВЖЕ....
Коваль Показати IP 27 Січня 2012 10:49
Смішно читати "Філіп Кіркоров, Віра Брежнєва, Глюк'oza, Бадоєв" - просто якась третьосортна колекція звізд. Але впевненість є, що Україна, як завжди, пошле на Євробачення якесь г.....
garyk Показати IP 27 Січня 2012 11:07
Іво тверезо мисляча людина. Хотілось би щоб Барський представляв Рашу а нас - щось типа Матвієнко ( молодша )
Вампі Показати IP 27 Січня 2012 11:18
Повністю погоджуюсь з попередніми дописувачами, гомосяті стилісти Залєвский, Андре Тан і інші - при...рки, які вважаються чомусь ледь не богами стилю і смаку, кліпають пачками на сцену таких же загомосячених Барських,Апрелів і їм подібних, тьфу, вже набридли до неможливості ті збоченці.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 27 Січня 2012 11:40
"Філіп Кіркоров, Віра Брежнєва, Глюк'oza та інші зірки..."- сміявся , ледь не луснув ! Ну нема нічого в тому дурнуватому ящику , куди б не вставили російських "звйозд". Євробачення - конкурс дебилів для дебилів вже багато років , але наших дебилів зазвичай обирають ті дебильні "звйозди" - це взагалі сором.
*** Показати IP 27 Січня 2012 11:57
як оце потворисько збирається ПРЕДСТАВЛЯТИ УКРАЇНУ? що в УКРАЇНЦІВ спільного з барськими-уярськими, бадоєвами-удоєвами-надоєвами, кіркоровами, глюканутимиКозами і іншим попсовим гівном, що парить нам сатанизм змість культури? Бобул правий на 100%. взагалі цю "творчість" далі концерту в лісі не випускати! Та любий районий відділ культури організує гарнішу постановку і спів, покаже автентичність української пісні, і гідно представить саме УКРАЇНУ.
Manhattan Показати IP 27 Січня 2012 12:20
це чмо Барських на євробачення??? це вже перебор
Юлія Показати IP 27 Січня 2012 12:28
Завжди поважала Бобула. І тепер йому - велике "ДЯКУЮ" за реальну оцінку того, що коїться на сцені. Що є правда, то - не гріх. Браво, Іво!
розочка Показати IP 27 Січня 2012 13:02
Що в Україні нема хороших артистів? дійсно Бобул правий, хто того Барського взагалі на конкурс пустив?
Йой Показати IP 27 Січня 2012 13:20
Чого на Євробачення віднедавна почали посилати якихось імбицилів прибитих? Що не рік то гірше. Де УКРАЇНСЬКІ виконавці, які співають нашою мовою і в чиїх піснях є хоч крапля змісту?!
Василь Показати IP 27 Січня 2012 15:20
Барський - фуфло !!! Бобул - все по ділу сказав!!!
Петя (Гуща) Показати IP 27 Січня 2012 16:12
Барський якась сіра сірість.
МиколаЙЧИК Показати IP 27 Січня 2012 16:42
Шановні відвідувачі, НЕ СПРИЙМАЙТЕ ЦЕЙ КОНКУРС БЛИЗЬКО ДО СЕРЦЯ, АДЖЕ ВІН НЕ НЕСЕН НІЯКОГО ПАТРІОТИЧНОГО ХАРАКТЕРУ!!!ЦЕ ПРОСТО КОНКУРС ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК!!!!!!
Vigilante Показати IP 27 Січня 2012 22:55
Іво Бобул - МУЖИК! Не церемонячись, правду-матку в очі різанув. І правильно, немає чого бісер перед свинями, як то кажуть. Респект!
Zavtramen Показати IP 28 Січня 2012 11:58
не оценивая песТню и её исполнителя, хотел бы обратить внимание на - бадоева-помоева - судя по репликам - хамло и чмо редкостное.
Олег Показати IP 29 Січня 2012 14:11
Дійсно тхне л...ном!!! Бадоєву краще пасти отари овець в Чечні .Прдюсер з нього як з л...на пуля.
Володимир Показати IP 29 Січня 2012 15:36
Та Іво Бобул все правильно зробив - молодець. Збирають підписи за Барського а ще потрібно збирати і проти нього і подивитись що вийде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus