USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Отримав травму хребта під час виконання бойового завдання: військовому з Волині збирають гроші на операцію

11 Вересня 2023 08:43
Військовослужбовцю з села Тур Заболоттівської громади на Ковельщині Юрію Габрильчуку потрібна допомога на лікування та реабілітацію.

Про це у Фейсбуці написала його дружина Наталя.

Під час виконання бойового завдання Юрій отримав травму хребта. Зараз йому потрібна операція із встановлення шести імплантів та вирізання грижі.

«Юрій – справжній боєць, його стан стабільний, але для повного відновлення йому потрібна наша допомога. Друзі, знайомі та просто небайдужі люди, допоможімо Юрію фінансово та помолімось за його здоров'я й успішне лікування», – просить жінка.

Кошти можна переказувати на карту Монобанку 5375 4114 2209 7522.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 11 Вересня 2023 09:11
Чомусь завжди думав, що в таких випадках держава повністю оплачує лікування. А тут виходить, що все екіпірування купуєш за свої кошти, воюєш, а потім ще й лікуєшся за свої гроші??? І нахріна таке потрібно?
Анонім до Олег Показати IP 11 Вересня 2023 10:09
Так і є. Воюєм за те щоб наша влада мала змогу далі красти..
Ольга Показати IP 11 Вересня 2023 10:50
Депутатам і владі витрати на житло компенсують, оздоровчі, премії, максимальні пенсії......Хотілось би вірити, що все колись зміниться, але це ненажерливе стадо ніколи не відженеш від кормушки
АаааааЦЬ до Ольга Показати IP 11 Вересня 2023 13:15
Якщо просто вірити, то нічого і ніколи не зміниться. Бо то саме ми вибрали цей шапітолій у владу, що не може накрастись.
Микола Показати IP 11 Вересня 2023 22:14
Збирають бійцю кошти на операцію, це нонсенс, тому що хочеться лише говорити нецензурною мовою, держава цю людину призвати призвала, призвала для чого? для оборони відповідно, обов'язок як кажуть, як чоловік травмувався від їхнього обов'язку то в держави обов'язку перед ним немає поставити на ноги, це стидоба, цинізм влади зашкалює, от з таким ставленням до солдата, звичайно, що і воювати тепер ніхто не хоче, мотивація після такого нульова, одна відраза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus