USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальну нардепку, яка раділа смерті депутата Полякова, освистали в Раді. Відео

8 Жовтня 2021 12:02
Голова комітету з питань соціальної політики, нардепка від «Слуги народу» Галина Третьякова в партійному чаті пораділа зі смерті нардепа із фракції «ЗА Майбутнє» Антона Полякова. Лідер партії Ігор Палиця з трибуни Верховної Ради звернувся до «слуг» з вимогою дати оцінку таким висловам, після чого депутати почали скандувати «ганьба» Третьяковій.

«Тільки що в вашому партійному чаті керівник комітету, який має піклуватись про людей, пані Третьякова написала «одним ворогом менше» про смерть нардепа Полякова. Я хотів би попросити шановну фракцію «Слуги народу» зробити висновки зі слів Третьякової. Вона відома своїм відношенням до дітей, до людей, до країни. Яким би політичним опонентом чи людиною не був пан Поляков, померла звичайна людина і наш колега по парламенту. Прошу вас, пана Стефанчука, сказати, як ви вважаєте треба виходити з цієї ситуації. Такого робити не можна!» – звернувся до «слуг» Ігор Палиця, після чого нардепи з залу почали скандувати Третьяковій «ганьба».
Після засідання журналісти поцікавились у Третьякової мотивами її повідомлення, проте замість відповіді вона втекла з парламенту.
Минулоріч голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова потрапила в скандал, заявивши, що діти з незабезпечених сімей «дуже низької якості».

Нагадаємо, 33-річного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі в Дніпровському районі Києва.

Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. Швидка не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому.

Нардеп обирався до парламенту від «Слуги народу», проте у грудні 2019-го Поляков написав заяву про вихід із партії «Слуга народу»: «Я не можу бути в партії, де є кнопкодави, порохоботи, любителі рішалова і керівники, які в цьому замішані і все це покривають. Я йшов у політику саме для боротьби зі старим режимом, а не для того, щоб стати його послідовником». 30 червня минулого року Поляков увійшов до складу групи «ЗА Майбутнє».

Іван САВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Оля Показати IP 8 Жовтня 2021 12:09
Животное Третьякова - возглавляющая комитет СОЦИАЛЬНОЙ политики и радующаяся смерти молодого парня, который просто критиковал их - это ж показатель всей этой конченной власти, правда?)
Ми самі до Оля Показати IP 8 Жовтня 2021 13:41
Ми самі їх вибрали. То є наш вибір, наші обранці.
The Bubochka Показати IP 8 Жовтня 2021 12:22
Других не держим.
73% до The Bubochka Показати IP 8 Жовтня 2021 13:42
Ти головне субсидій людям випиши побільше, і будеш нашим презедентом ще три строки.
Микола Показати IP 8 Жовтня 2021 13:04
Не дивуймося, там у слугах багато таких.
Анонім до Микола Показати IP 8 Жовтня 2021 13:43
Вони (слуги), то є відображення нас самих. Ми такі самі, брехливі, підлі, неосвічені.
ABC до Микола Показати IP 8 Жовтня 2021 14:57
А Слуги звідки взялися? З Марсу прилетіли? Парламент - це звичайний зріз суспільства, українська нація у мініатюрі стиснута до 450 людей. І це дуже прикро та болісно визнавати.
Іігор луцький Показати IP 8 Жовтня 2021 13:06
Корабельні сосни,коля котлета,третьякова-це обличчя зелені.
Всім до Іігор луцький Показати IP 8 Жовтня 2021 16:13
І Льоша-самокат
Тарас Чегевара Показати IP 8 Жовтня 2021 13:37
Заскулила собака та й за поребиком згинула.
гость Показати IP 9 Жовтня 2021 19:47
её гнать надо хреновой метлой ету стерелизованую падаль и вопще запретить зе как ком партию чтоб ине воняло етой гнилью
Дырчик Показати IP 9 Жовтня 2021 20:54
С каждым днём всё больше узнаёшь о людях во власти. Боже, спаси Украину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus