USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві знайшли мертвим народного депутата Полякова

8 Жовтня 2021 08:14
Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України.

Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби, пише Бабель.

Як повідомив колишній голова парламенту, позафракційний нардеп Дмитро Разумков, «сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!»

Смерть депутата підтвердили в поліції, пише LB.ua.

«Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова, народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть», – зазначили правоохоронці.

Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті. Поки що відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

Поляков раніше входив до фракції «Слуга народу». Його, як і Ганну Скороход, виключили з неї в листопаді 2019.

Глава СН Олександр Корнієнко тоді сказав, що депутати були виключені через відмову голосувати за ті законопроєкти, щодо яких було спільне рішення фракції. Він сказав, що вони не демонстрували командної роботи.

У грудні того ж року Поляков вирішив вийти і зі складу партії СН. Він також додав, що не може перебувати в партії, де є «кнопкодави, порохоботи, любителі «рішалова» і керівники, які до цього причетні і все це покривають».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Гарант- кокаініст Показати IP 8 Жовтня 2021 08:53
Нехай пробу на наркотики візьмуть
Кива Показати IP 8 Жовтня 2021 09:22
Именины Пу отметил.
Євросоюз Показати IP 8 Жовтня 2021 09:24
Передоз?
777 Показати IP 8 Жовтня 2021 10:14
Марафет со спиртным мешать не нужно.
Авжеж Показати IP 8 Жовтня 2021 10:23
Честность "фраера" сгубила
Яник Овочевий Показати IP 8 Жовтня 2021 11:42
Ти із какова квартала?
ммм Показати IP 9 Жовтня 2021 09:51
Не був вакцинований від коронавірусу , чи був вакцинований?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus