USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Скандальний гаражний кооператив на Грушевського у Луцьку пропонують не зносити

20 Листопада 2019 18:24
Дозволити розміщення гаражів на проспекті Президента Грушевського терміном на п’ять років пропонують у земельній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 листопада.

Депутати розглянули питання щодо надання дозволу БК «Ветеран Грушевського 23б» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування заблокованих гаражів на проспекті Президента Грушевського, 23-б (орієнтовною площею 0,12 гектара).

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, раніше підготували відмовне рішення, але тепер пропонують підтримати альтернативний проект рішення про надання дозволу терміном на п’ять років.

Нагадаємо, у травні члени гаражного кооперативу «Ветеран Грушевського 23б» приходили до обранців міської громади, аби відстоювати власні інтереси – не дозволити зносити неприватизовані тимчасові споруди – металеві гаражі, що розташовані фактично у центрі міста. Земельна ділянка гаражного кооперативу розташована на території багатоквартирної забудови, де не передбачено розташування гаражного кооперативу. Як йшлося у рішенні виконкому від 6 грудня 2017 року, частина металевих конструкцій (гаражів) встановлено без належним чином оформлених документів та на інженерних комунікаціях.

У червні на розгляд депутатів повторно виносили проект рішення про демонтаж гаражів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus