USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Скарги та невиконання графіків: роботу двох луцьких перевізників визнали незадовільною

20 Листопада 2019 16:35
Роботу двох перевізників ПП «АТП № 1» та «Луцьке АТП 10701» визнали незадовільною через постійні скарги пасажирів та недотримання графіків руху. Підприємства досі не встановили системи для електронної оплати проїзду, відтак їх закликали це зробити, щоб вони залишилися працювати в місті.

Про це йшлося 19 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради

Як ідеться в звіті управління транспорту та зв’язку, з 1 січня по 15 листопада в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 39 скарг на роботу маршрутів ПП «АТП № 1» (№ 11, 14, 19) та 110 скарг на роботу маршрутів «Луцьке АТП 10701» (№ 3, 9, 18, 26а.)

Відзначається, що в системі моніторингу по ПП «АТП № 1» щодня не відображається 1-3 автобуси, що свідчить про відсутність працездатного обладнання в салонах транспортних засобів. До того ж, виконання розкладу руху автобусами, що відображались в системі моніторингу, складає 86,73% при нормі 95%.

Щодо перевізника «Луцьке АТП 10701», то тут в системі моніторингу щодня не відображається 12-14 автобусів, а виконання розкладу руху автобусами складає 72,02% при нормі 95%.

Як зазначив перший заступник міського голови Григорій Недопад, йому надали інформацію, що сьогодні в системі МАК відображається 1 автобус на маршруті №11 та 0 автобусів на маршруті №19. Він звернув увагу на скарги на водіїв, які інколи не зупиняються на зупинках.

Директор ПП «АТП №1» Едуард Самчук поінформував, що система МАК не працює скрізь. З його слів, на автобусах підприємства досі не встановлені системи для електронної оплати проїзду.

«При тарифі 6 гривень це буде абсолютно збиткова робота для всього підприємства», - зазначив перевізник.

Своєю чергою, директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін поінформував, що на автобусах підприємства досі не встановлені системи для електронної оплати проїзду. З його слів, на підприємсті підтримували встановлення системи.

«Для того, щоб не було суперечок між владою та перевізниками щодо доходів останніх, потрібно запровадити економічну константу, яка дозволить робити оцінку діяльності. Ми домовилися зустрітися з керівником департаменту економічної політики, аби узгодити певні нюанси. Ми підтримували запровадження системи, аби вивести перевізників із тіньової економіки. У нас на підприємстві все прозоро, але ми хочемо, щоб наші страхи та ризики не збулися», - зауважив Сергій Дьомін

Відтак, роботу обох перевізників виконком визнав незадовільною, ще один звіт підприєств заслухають в грудні. Проте в підсумку виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт закликав перевізників налагодити роботу та висловив сподівання, що вони все-таки встановлять системи та залишаться працювати у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 20 Листопада 2019 17:42
Ну визнали і що?Ніхто нічого робити не буде
Отакої... Показати IP 20 Листопада 2019 19:28
Як їздили на свій розсуд так і їздять,як приховували виручку так і приховують,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus