USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сказав, що поспішає на операцію: на Волині водій перевищив швидкість і обманув патрульних

21 Серпня 2020 13:50
Сьогодні на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк патрульні зупинили автомобіль Renault Megane за перевищення швидкості.

Водій був дуже схвильований та повідомив, що разом із дружиною, яка перебувала в салоні автомобіля, вони поспішають на операцію до однієї із луцьких лікарень, інформують на сторінці волинських патрульних.

Після цього патрульні надали автомобілю супровід до міста Луцька. Однак, як з’ясувалося після приїзду, в машині перебувала не його дружина і жінка насправді не почувала себе погано.

На 36-річного водія винесли постанову за фактом вчинення адмінправопорушення за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та постанову за неправдиве повідомлення працівникам поліції за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Патрульна поліція нагадує громадянам, що не варто поліцейським надавати неправдиві відомості та користуватися порядністю і допомогою патрульних поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Експерт Показати IP 21 Серпня 2020 14:42
Коли кажуть, що в нього дружина нороджує, на операцію, на пожежу, утюг дома не виключив, ви пропонуйте поліцейський супровід. В нас народ хітрожопий, доки газ їм не виключити. Потенційні піздуни в районі 10-15 років і більше. Якщо відмовляються сразу протокол виписуйте (по закону)
Віктор Показати IP 22 Серпня 2020 08:47
Патрульні молодці все правильно вчинили сердець за таких радіє. А водій гівнюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus