USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки місто на Волині витратить на очищення вулиць від снігу

12 Лютого 2021 07:40
На утримання доріг у зимовий період у Маневичах цього року витратять до 200 тисяч гривень.

Торги для пошуку виконавця робіт уже оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 198 898 гривень.

Ідеться про утримання доріг у зимовий період у межах населеного пункту: надання послуг з прибирання снігу, розсипання протиожеледного матеріалу на дорогах та тротуарах, очищення проїжджої частини доріг від снігу автотранспортом, очищення тротуарів від снігу та ожеледиці вручну або за допомогою спеціальної техніки, підмітання доріг дорожніми щітками в разі необхідності та інше. Послуги мають надаватися в міру необхідності, у зв’язку із несприятливими погодними умовами (ожеледиця та снігові замети), технікою, що знаходиться у справному технічному стані.

Ці послуги в місті мають надаватися до 31 грудня 2021 року.

Учасник повинен мати власну або орендовану техніку, придатну для надання послуг. Уся техніка повинна перебувати у справному стані. З метою оперативного реагування в разі настання несприятливих погодних умов, зокрема в нічну пору доби, вихідні та святкові дні, техніка повинна розміщуватися в радіусі не більше як 5 км від населеного пункту.

Усі працівники безпосередньо задіяні у процесі надання послуг повинні бути забезпечені спеціальним одягом та засобами індивідуального захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 12 Лютого 2021 23:26
А скільки свкрадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus