USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На прибирання вулиць у Маневичах витратять майже мільйон

4 Квітня 2021 23:41
На послуги з прибирання та підмітання вулиць у Маневичах до кінця року спрямують майже мільйон гривень.

Торги для пошуку виконавця послуг на платформі Prozorro оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 квітня, а аукціон розпочнеться 8 квітня.

Очікувана вартість робіт становить 927 450 гривень.

За ці кошти до кінця року, згідно з тендерною документацією, в Маневичах надаватимуть такі послуги: санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, алей, скверів, зокрема механізоване прибирання та полив вулиць, із вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів.

Ці послуги надаватимуться безперервно, у тому числі в робочі, святкові, вихідні дні.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, ручне та механізоване прибирання проїжджої частини, обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів на відстань до п’яти кілометрів, дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Нагадаємо, протягом перших шести місяців поточного року в Цумані на послуги з прибирання та підмітання вулиць планують скерувати до 160 тисяч гривень. Натомість у Колках на ці послуги до кінця року витратять до 492 тисяч гривень, а в Рожищі – 1,408 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 5 Квітня 2021 12:49
вкрадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus