USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Скільки отримуватимуть члени ДВК у Луцьку

7 Березня 2019 20:23
Голова окружної виборчої комісії міста Луцька Олексій Ісаєв озвучив суму коштів, виділених на заробітну плату членам ДВК.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету 7 березня.

«У нас маленький грошовий фонд - нам дали лише 3,5 мільйонів гривень на все, а це - по 1000 гривень заробітної платні для кожного члена дільничних виборчих комісій. Я хвилююсь за людей, які працюють», - зазначив голова окружної комісії Олексій Ісаєв.
Він пообіцяв, що «дійде навіть до голови ЦВК, якщо не вийде відстояти інтереси громадян на місцевому рівні.

«Я впевнений, що вибори у Луцьку проведуть на найвищому рівні - без порушень і фальсифікацій», - резюмував Олексій Ісаєв.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, що У Луцьку людям з інвалідністю забезпечать доїзд до виборчих дільниць.

Також на сайті йшлося про те, що лучани втрачали субсидії та індексацію пенсії, оскільки отримували додаткові доходи під час роботи на виборчих дільницях. Така практика мала місце під час минулих виборів Президента.

Окрім того на сайті йшлося про те, що для того, аби забезпечити містянам їхнє конституційне право, у Луцьку функціонуватимуть 84 виборчі дільниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus