USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку людям з інвалідністю забезпечать доїзд до виборчих дільниць

7 Березня 2019 11:04
У день виборів президента, що відбудуться 31 березня, лучанам з інвалідністю забезпечать доїзд до виборчих дільниць, аби вони мали змогу проголосувати.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 березня.

Зі слів начальника організаційного відділу Луцької міської ради Олени Барської, 31 березня 2019 року, у день виборів Президента України, з 8 до 20:30 в місті чергуватимуть спецпрацівники, які на спеціальному транспортному засобі перевозитимуть людей з інвалідністю до виборчих дільниць і назад – додому.

Відповідальність за виконання такого рішення нестиме департамент соціальної політики міської ради.


Також Олена Барська повідомила, що для того, аби забезпечити повноцінну роботу виборчих дільниць в Луцьку, з міського бюджету виділили 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що для того, аби забезпечити містянам їхнє конституційне право, у Луцьку функціонуватимуть 84 виборчі дільниці.

Також сьогодні, під час засідання виконкому, йшлося про те, що лучани втрачали субсидії та індексацію пенсії, оскільки отримували додаткові доходи під час роботи на виборчих дільницях. Така практика мала місце під час минулих виборів президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Березня 2019 14:41
А дома вони проголосувати НЕ можуть? Бо тепер ще і дільниці треба облаштовувати КОМУСЬ щоб завезти виборця до урни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus