USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки цьогоріч у Луцьку витратять на підмітання вулиць і прибирання снігу

5 Вересня 2021 07:58
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на послуги з прибирання снігу.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 вересня, а аукціон розпочнеться 14 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 4,16 мільйона гривень.

Послуги з прибирання снігу включатимуть обслуговування вулиць міста спецтехнікою, послуги навантажувача, послуги механізмів зі щітками та відвалом, послуги автогрейдера, послуги трактора з відвалом, роботу з очищення від снігу вручну та роботу самоскидів.

Окрім того, за цю суму планують придбати 580 тонн солі, 560 тонн піщано-соляної суміші та 560 тонн щебенево-соляної суміші.

Ці послуги надаватимуться до 31 грудня 2021 року.

Водночас департамент житлово-комунального господарства оголосив відкриті торги на послуги з прибирання та підмітання вулиць.

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 6 вересня, а аукціон розпочнеться 7 вересня.

Очікувана вартість цих робіт – 4,15 мільйона гривень.

Тут ідеться про прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів міста Луцька та приєднаних громад протягом року, зокрема про механізоване прибирання та полив вулиць із вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів в селі Брище.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, погоджених з департаментом ЖКГ, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, ручне та механізоване прибирання проїжджої частини, обов’язкова наявність GPS-навігації на техніці, очищення порослих територій вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону та тротуару, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луцький Показати IP 5 Вересня 2021 08:46
А вже відомо скільки снігу буде? :) Не навчились прибирати траву після косіння і опавше листя, а як за сніг турбуються :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus