USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скільки цьогоріч витратять на прибирання вулиць у Рожищі

7 Лютого 2021 23:56
На послуги з прибирання та підмітання вулиць до кінця поточного року в Рожищі спрямують до півтора мільйона гривень.

Торги для пошуку виконавця послуг уже оголосила Рожищенська міська рада Волинської області. Тендерні пропозиції прийматимуться до 19 лютого, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 1,408 мільйона гривень.

Ідеться про прибирання та підмітання вулиць, зокрема проїжджої частини та тротуарів, площ Незалежності, Богдана Хмельницького, доріжок у парках і скверах міста, а також про вивіз сміття з урн міста.

Проїжджі частини прибиратимуть на вулицях Героїв УПА (до автостанції), Грушевського, Незалежності та Ліпкана. Прибирання сезонного сміття, зокрема листя, хвойних дерев, ґрунтовідходів, здійснюватиметься на вулицях 1 Травня, Драгоманова, Гагаріна (до стадіону), Грушевського, Селянській, Кондратюка, Привокзальній. Підмітатимуть тротуари та очищуватимуть їх від снігу на вулицях Героїв УПА, Мостовій, Грушевського і Незалежності.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, ручне прибирання проїжджої частини, механізоване прибирання залежно від технічних характеристик спецтехніки, обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у Брище Луцького району, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Ці послуги в місті мають надаватися до кінця 2021 року.

Окрім того, Рожищенська міська рада оголосила тендер на послуги з утримання комунальних доріг міста в зимовий період очікуваною вартістю 199 тисяч гривень. Тендерні пропозиції прийматимуться до 12 лютого.

Технічне завдання включатиме очищення вулиць і частково тротуарів від снігу трактором, посипку піщано-сольовою сумішшю вулиць і частково тротуарів трактором, навантаження на піскорозкидач піщано-сольової суміші трактором-екскаватором та очищення вулиць від снігу автогрейдером.

Нагадаємо, протягом перших шести місяців поточного року в Цумані на послуги з прибирання та підмітання вулиць планують скерувати до 160 тисяч гривень. Натомість у Колках на ці послуги до кінця року витратять до 492 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus