USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки у Луцьку коштують VIP-номери на авто

16 Травня 2018 15:41
«Катюша», «Саня», «Киса» - з якими тільки номерами на авто не їздять українці. Зробити індивідуальний номер можна й у Луцьку. Достатньо лише заплатити кілька сотень гривень та почекати місяць, пише Волинь24.

Про процедуру оформлення індивідуальних номерів розповідає завідувач сектору організації закупівель регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Іван Мельник.

ЩО МОЖНА

Автомобільний номер повинен складатись мінімум з трьох символів, максимум – з восьми.

Можна використовувати літери кирилиці та латиниці, цифри та графічні символи.

ЧОГО НЕ МОЖНА

На номерних знаках не можна використовувати символіку держави, нецензурну лексику. Також не можна замовляти номери, які імітують державні.

Важливо знати, що номери на замовлення не можна використовувати за кордоном – лише на території України.

ЯК ЗРОБИТИ

Головна умова для виготовлення номерів на замовлення – це наявність державної реєстрації автомобіля. Тобто у нього повинні бути звичайні державні номери.

Для того, щоб оформити індивідуальний номерний знак, власнику авто потрібно звернутись у сервісний центр МВС (територіальний сервісний центр у Волинській області знаходиться у селі Струмівка Луцького району). З собою треба мати паспорт громадянина України та оригінал або копію техпаспорта автомобіля. У сервісному центрі потрібно написати заяву.

Усі документи з регіонального центру передають у головний, що в Києві. Звідти через деякий час надсилають макет, який власник авто повинен затвердити. Також він оплачує послуги.

Після цього у Головному сервісному центрі МВС виготовляють комплект номерів. Забрати їх зі столиці може або власник авто, або людина, з якою він оформив нотаріально завірену довіреність.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Виготовлення номера з трьома символами коштуватиме 300 гривень, кожен наступний обійдеться ще у 90 гривень, 500 гривень коштуватиме графічний елемент, 238 гривень – спецпродукція (свідоцтво про реєстрацію, номерні знаки).

Отже, номер з вісьмома символами обійдеться власнику авто у 988 гривень.

ХТО НА ВОЛИНІ ЇЗДИТЬ З КРУТИМИ НОМЕРАМИ

Найчастіше на Волині замовляють номери з іменами, серед них: «Наташа», «Таня», «Вітя» та інші, рідше – назви підприємств з логотипами.

Загалом послуга не надто популярна на Волині.

Так, у 2017 році до Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області звернулися 8 заявників для отримання індивідуальних номерних знаків, у 2018 році – 3 заявники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 16 Травня 2018 17:04
Авто це транспорт,а не "Петя"," Таня"...Краще б їздити вчились
інспектор ДАІ Показати IP 16 Травня 2018 17:26
За такими номерами, зазвичай, звертаються неадекватні люди, тупі, самолюбці.
Будьте простішими Показати IP 16 Травня 2018 17:42
Раніше мірилом статусу були пижикові шапки, килими на стінах, Волга в гаражі , болоньєві плащі, джинси, турецький Адідас разом з туфлями на шпильках на Світязі, Ленд Крузер в суддів і голів колгоспів, Х5 в силовиків, Бумер в бандюків, Мерси в прокурорів з номерами, де є десять сімок спереду і ще шість ззаду. Люди несамодостатні, з комплексом неповноцінності з метою самоствердження вважають, що по сімках їх і зустрічають, і проводжають ,і самі в машину заскакують і на коліно перед ними мусять вклякнути, і поліція має честь віддавати. Хлопці і дівчата ! У сусіда на дверях у хліві ... написано, а там насправді дрова лежать. Ой як далеко та Європа !
77777777777 Показати IP 16 Травня 2018 18:27
Навіть по таких справах - так званих "віп-номерах" можна судити про людину, про рівень її інтелекту, культуру. Більше ніяких характеристик не треба.
АС 7777 АА Показати IP 17 Травня 2018 17:00
Заздріть мовчки)))
лучанин Показати IP 17 Травня 2018 18:31
Ac 4444 .... підтримую
111 до лучанин Показати IP 17 Травня 2018 20:50
І я як куплю машину зроблю собі круті номера за такі смішні гроші. Головне, що вони зареєстровані! А не як деякі.. лєтучі голандці. Правду кажуть - заздріть мовчки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus