USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Скільки волинян за тиждень захворіли на грип та ГРВІ

5 Березня 2021 21:42
В Україні зберігається тенденція до росту захворюваності на ГРВІ та грип. На Волині, як і в більшості регіонів, перевищення епідемічного порога не зареєстрували.

Про це інформує Волинський лабораторний центр.

На Волині інтенсивний показник захворюваності становить 524 на 100 тисяч населення (вищий від середньодержавного на 6%). Перевищення епідемічного порогу не зареєстрували на жодній адміністративній території. У загальному в області він нижчий від розрахункового на 9%. Вищі від середньообласного показники захворюваності - у Луцьку (1237 на 100 тис. населення) та Ківерцівському (627) районі.

Упродовж останнього тижня в області захворюваність гострими респіраторними інфекціями, в тому числі на коронавірусну інфекцію, збільшилась на 15% і становить понад 5,4 тис. осіб, проти 4,7 тис. попереднього тижня.

Зросла захворюваність серед дітей, вона становить 48% (захворіло майже 2,6 тис.) від загальної кількості, що на 13% більше минулого тижня. Така ситуація пояснюється перебуванням дітей в організованих колективах (становлять 71% від всіх захворілих дітей).

Майже три відсотки від загальної кількості захворілих госпіталізували, переважно це дорослі (90%). Летальних випадків від грипу не зареєстрували.

З початку епідемічного сезону перехворіло понад 102 тис. волинян — це 10% населення області.

З початку епідсезону на Волині проти грипу вакцинували понад 2,6 тисячі осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus