USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Слава, просто спiвай!» Заклик Вакарчука допомогти придумати назву його партії закінчився конфузом

15 Лютого 2019 15:07
Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук запропонував українцям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії і пообіцяв за кращий варіант приз — примірник написаного від його руки тексту пісні «Скільки нас» із автографом.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній, передає Главком.

«Я звертаюся до людей, може ви запропонуйте назву для нашої майбутньої команди? Ну не «Океан Ельзи» ж мені її називати? Не важливо, якою буде далі її роль, але назва — це дуже відповідально. І я буду радий побачити ваші відповіді. Хто знає, може, якусь із назв ми оберемо», — заявив він.

Пізніше Кошкіна у себе в Facebook запропонувала допомогти Вакарчуку й оголосила конкурс. Проте в соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу і видали безліч жартів на тему політичного курсу, який Вакарчук не озвучив в інтерв'ю.

Користувачі соцмережі запропонували сотні назв. Журналісти відмітили найсмішніші, серед яких: «Не йди!», «Я не готовий», «Слава, просто спiвай!», «Рішучі гальма», «Флегматони вперед», «ВИА — Вакарчук Исполняет Амебу», «Здамся з боєм», «Блок Шредингера», «Там, де нас нема», «Слава — Україні!» та «EffeсtZero».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 15 Лютого 2019 15:58
В нього татко вчений, хороша людина. А от Славкові естрадний спів то його стихія. То його професія співати
33 Показати IP 15 Лютого 2019 16:42
Вакарчук просить придумати назву партії, Зеленський просить написати програму дій, Займайтеся холпці тим, що у вас прекрасно виходить а політика не ваше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus