USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Словенія будує паркан на кордоні із Хорватією

15 Липня 2019 14:15
Словенія розміщує «тимчасові технічні бар’єри» на 40-кілометровій ділянці кордону з Хорватією, щоб зупинити потік мігрантів, і роботою опікується сербська компанія.

Про це повідомили у словенському Міністерстві внутрішніх справ, повідомляє Європейська правда з посиланням на Euractiv.

Паркан збудує белградська фірма LEGI-SGS, яка виграла відповідний конкурс, приблизно за 4,8 млн євро.

Після початку спільного патрулювання на кордоні з Італією Словенія також розмістить більше поліції і армію на «зеленому» кордоні з Хорватією через збільшення потоку мігрантів.

Словенський прем’єр-міністр Мар’ян Шарец зазначив, що Хорватія на своєму кордоні з Сербією та Боснією і Герцеговиною має «зробити трохи більше» у боротьбі з нелегальною міграцією, якщо вона хоче приєднатися до Шенгенської зони.

Цьогоріч у Словенії заарештували 5000 нелегальних мігрантів, половину з яких повернули до Хорватії, а також затримали близько 130 торговців людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ваня Показати IP 15 Липня 2019 15:31
Ба, не з сусідньою Україною???))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus