USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Слуга» Тищенко гайнув у Таїланд до «української громади», його виключили із фракції

26 Січня 2023 16:52
Народний депутат "Слуги народу« Микола Тищенко на 11 місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну запланував у Бангкоці зустріч з українською громадою.

Як пише Українська правда, про це інформує пресслужба посольства України у Таїланді.

«Посольство запрошує на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», – йдеться у дописі.

Зустріч запланована на п’ятницю 27 січня в готелі «Novotel» у столиці Таїланду Бангкоці.

Спочатку в пресслужбі повідомили, що його звільнять від посади заступника депутата фракції «Слуга Народу»

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень. 1. Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу». 2. Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції. 3. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії «Слуга Народу». Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», – написав Давид Арахамія
А пізніше Олена Шуляк підтвердила виключення Тищенка з фракції.
Як з'ясувалося, Тищенка ніхто у відрядження в Таїланд ніхто не відправляв.
Як ми писали, згідно з рішенням РНБО народні депутати та інші чиновники зможуть покидати територію країни під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

Додамо, Тищенко з початку повномасштабного вторгнення перебував на Закарпатті. Влітку його звільнили з посади голови Закарпатської обласної організації «Слуги народу» через погану репутацію.

Одіозний нардеп також часто піариться за рухунок фото у тактичному одязі зі звільнених українськими захисниками територій. Щоправда, через щонайменше кілька тижнів після деокупації.

Також він відомий тим, що влаштував вечірку під час карантину в ресторані готелі Fairmont на честь дня народження своєї дружини.

Крім того, Тищенко кум голови офісу президента Андрія Єрмака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українець Показати IP 26 Січня 2023 17:40
Твереза думка доходить до керівництва фракції, до керівництва партії, до керівництва вищого, як до верблюда на ...надцятий день ! Хто такий той тверковий дуповерт українці давним-давно зрозуміли ! А ось ті, хто його пхав у владу і бюлетені вкидав хоч на крапельку прозріли чи знову проголосують ? Бо з ним то все зрозуміло, а от ті його виборці мають нести політичну відповідальність ! Ну, але вже краще пізно, ніж ніколи ! Може ота політична вакцинація допоможе на осінніх виборах ! Бо соромно за Україну !
Ковельчанин Показати IP 26 Січня 2023 17:50
Катлета пригоріла)
З'їли? Показати IP 26 Січня 2023 18:06
Ха(пауза)ха(пауза)ха(три крапки)
Анонім Показати IP 26 Січня 2023 18:56
І на заслання! В Монако. А щоб знав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus