USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Службовий пес знайшов цигарки у двох автівках на «Ягодині». Відео

22 Лютого 2017 11:48
У пунктах пропуску на державному кордоні працівники Державної прикордонної служби України продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами. До цієї роботи активно залучають і прикордонних службових собак.

При цьому сума оцінки вилучених авто в десятки разів перевищує суму контрабандної тютюнової продукції, повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби.

Так, сьогодні зранку в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону ініціювали проведення поглибленої перевірки двох автівок «ВАЗ» та «Ауді» під керуванням громадян України.

Під час поглибленого огляду із залученням службового собаки, спеціально навченої на пошук тютюнових виробів, було виявлено контрабандні сигарети в конструктивних особливостях транспортних засобів, а саме – в порогах та у паливному баку.



При цьому паливний бак є порожніми та сухим, його використовують як ємність для прихованого перевезення товарів, а живлення автомобіля паливом здійснюється від окремо вбудованого бачку ємністю до 5 літрів.

Загалом зі сховок правоохоронці дістали та вилучили 462 пачки сигарет різних марок на загальну суму майже 8 тисяч гривень. Також вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів, які оцінили більше ніж у 103 тисячі гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus