USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна аварія з українцями в Росії: показали відео з місця трагедії

13 Лютого 2020 12:21
У мережі з’явилося відео з місця аварії в Псковській області РФ, жертвами якої стали восьмеро громадян України.

На відео можна бачити наслідки зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою. Автобус отримав дуже серйозні пошкодження, інформує УНІАН.

Нагадаємо, у ніч на 13 лютого в Псковській області РФ в результаті аварії мікроавтобуса загинули 8 українців, ще один отримав травми середнього ступеня тяжкості.
Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за фактом зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою, в результаті якого загинули вісім громадян України і ще двоє осіб постраждали. Про це повідомляє ТАСС.

«Порушено кримінальну справу за статтею 264 КК РФ «Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів», – йдеться у повідомленні.

За інформацією УМВС Росії по Псковській області, приватний мікроавтобус Mercedes і великовантажний автомобіль Volvo зіткнулися вночі 13 лютого на трасі «Санкт-Петербург – Невель» на території Пустошкінского району, біля села Рудо. Вісім людей загинули, двоє постраждалих були відправлені в Великолуцький міжрайонну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Лютого 2020 12:37
Наш автобус виїхав на зустрічну смугу дороги, де зіткнувся з вантажним автомобілем (лоб в лоб). Одне може бути з двух: водій автобуса заснув за кермом або скрутв водія приступ хвороби. Не хочеться думати, що наш водій перебував у стані алкогольного спяніння.
Ірина до Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Лютого 2020 13:30
Боюся,що це щось типу Блаблакару. Там наймані водії їздять цілодобово без відпочинку.
999 Показати IP 13 Лютого 2020 14:38
Якщо це так, як пише коментар Ірина то це не робота, а гонитба за грошима без напарника. Називається дуже просто мені напарника не треба я витримаю все. Можу працювати за двох і отримаю за поїздку за двох.
Іван Показати IP 13 Лютого 2020 16:11
Земля пухом загиблим і співчуття їх родинам! Тепер роздуми про причини ще одної автокатастрофи з участю українців за кордоном, повідомлення про які надходять майже щотижня. Через відсутність будь-якого контролю з боку поліції за дотриманням ПДР в країні на дорогах повний безлад, і це триває роками. У частини водіїв через безнаказанність вже сформувався стереотип, що дотримання основоположних правил, як додержання хоча б беспечної швидкості, сигналів світлофора, завчасне включення сигналу про поворот та перемикання світла у темну пору доби, надання переваги тому, хто на головній або зліва на рівноцінній дорогах і т.д.- це не гідне крутих, "продвинутих", а тим - більше мажорних водіїв. А відкладене в голову в Україні дасться взнаки і при перебуванні за кордоном. Бо за повідомленням росіян ця аварія сталася внаслідок обгону без адекватної оцінки швидкостей інщих учасників авторуху і відстаней між ними. Дуже сумно і гірко, що утримання реформованої ( так стверджують у МВС ) поліції так дорого обходиться українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus