USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Смертельна ДТП біля Луцька: легковик влетів у вантажівку. Фото

24 Вересня 2021 09:20
ДТП сталася ввечері 23 вересня на автодорозі у селі Сирники Луцького району. Автомобіль Volkswagen Passat врізався у вантажівку MAN TGX з причіпом.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом легковика перебував 34-річний лучанин. Водій виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем MAN, під керуванням 46-річного жителя Рівненської області.

Читати ще: У ДТП біля Луцька загинув адвокат, родину якого жорстоко вбили 15 років тому, – ЗМІ

Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці.
За фактом летальної автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Цього ж дня на вулиці Конякіна у Луцьку Volkswagen CC збив 10-річного хлопця. Дитина перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Його госпіталізували.

За кермом транспортного засобу перебував 44-річний житель обласного центру.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 24 Вересня 2021 10:37
До коли вже контроль швидкості буде 50км . От і тоді закінчаться такі аварії. У місті ВОНО на вольсвагені жене йолоп скільки щоб збити невинне дитя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus