USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грузин - за мир в Україні: приїхав у Луцьк, збирається в Москву

30 Червня 2015 16:15
Велопробіг грузина Нодара Берідзе «ВСІ ЗА МИР» дістався Луцька. Не будучи спортсменом, чоловік долає сотні кілометрів, аби привернути увагу до війни в Україні й прискорити її завершення.

Нодара Берідзе розпочав велотур у Києві 24 серпня, у день свого народження.

«Я грузин, поважаю усі держави, але вже вдруге в Україні й хочу, аби люди задумалися. Я не воїн, не політик, втім, бачив, що у нас в Грузії відбувалося і хочу, аби війна у вас швидше закінчилася. Бо цей народ багатостраждальний. Чого тільки ці люди, ця країна не бачила: і Чорнобильська катастрофа, Голодомор, війни тощо. Їдучи своїм маршрутом, я бачу впродовж кожного кілометру пам’ятні знаки. Досить вбивати ваших хлопців!», - наголошує грузин.

Подорожує Нодара Берідзе сам. Зі слів представника федерації спортивного туризму в Україні Ольги Шумілової, його справу підтримала влада Грузії та духівництво.

«Коли він розпочинав велотур, то отримав благословення від Патріарха всієї Грузії Іллі ІІ, підтримку грузинського посольства. Відповідно, в його обличчі виступає уся Грузія, яка хоче, щоб в Україні настав мир», - розповідає Ольга Шумілова.
Перший етап велотуру – подорож Україною, а це 45 міст, усі обласні центри – 5 тисяч кілометрів. Далі, розповідає Нодар Берідзе, поїде на Москву.

«Я думаю, що наша поїздка в Москву буде історичною подією, адже ми нестимемо слово всього народу України від спортсменів, які долучаться з різних міст. Ми за мир - це вже багато про що говорить.

Нам казали, що можливі будуть провокації і нас в Росії не приймуть. Я ж вважаю, що потрібно спробувати. До цього велопробігу закликаю долучатися старших чоловіків (за 40 років), аби з нашими побратимами налагодити теплі стосунки», - додає Нодар Берідзе.
Наступним містом, яке планує відвідати грузин, буде Львів.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку побували учасники міжнародної «ходи-велопробігу «STOP ВІЙНУ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гiвi Показати IP 30 Червня 2015 20:13
слюшай геноцвале хочиш скидка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus