USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Смертельна ДТП під Києвом: 3 людей – у важкому стані, оперують 3-річну дитину

11 Вересня 2020 13:28
У ніч проти 11 вересня поблизу Борисполя трапилася аварія, внаслідок якої загинули 6 людей. Також 20 людей отримали травми в результатів аварії. З них 12 постраждалих терміново госпіталізували до Бориспільської багатопрофільної лікарні.

Усі пацієнти перебували у важкому й вкрай важкому стані, повідомляє Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування.

«Для надання допомоги потерпілим організували додаткові зміни персоналу. Хірурги, травматологи, анестезіологи й медичні сестри працювали злагоджено й професійно», – запевнили в лікарні.

Там також розповіли, що постраждалим надали всю необхідну допомогу, за потреби їм проводили комп’ютерну томографію внутрішніх органів, рентген й ультразвукову діагностику.

Як повідомляє кореспондент ТСН із медзакладу, водій з найбільш постраждалого від зіткнення з фурою авто помер. Стан трьох людей лікарі оцінюють як вкрай важкий. Ще семеро у важкому стані. У них різні травми – закриті черепно-мозкові, травми черевної порожнини, різні перелами... Серед постраждалих ціла родина: тато, мама і трирічна дитина, її саме почали оперувати. Особу однієї жінки досі не вдалося встановити, при ній не було документів. Також розповіли, що найбільше постраждали люди, що їхали в маршрутці. Їхні речі розкидало по дорозі, а на валізах є наліпки з аеропорту. Це свідчить, що постраждалі саме поверталися з відпочинку.

Як повідомялося, на трасі Київ – Харків – Довжанський зіткнулося чотири транспортні засоби: дві вантажівки, мікроавтобус та легковик. Станом на зараз унаслідок ДТП 6 людей загинули та 18 звернулося по допомогу до лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus