USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Моторошне зіткнення фури та мікроавтобуса: водія DAF судили за смертельну ДТП біля Ковеля

7 Січня 2022 22:53
Водій тягача DAF, який кілька років тому спричинив смертельну аварію на трасі Ковель-Луцьк, проведе чотири роки за ґратами.

Відповідне рішення ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

16 січня 2017 року біля села Свидники водій тягача DAF з напівпричіпом виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, який їхав зі сторони Ковеля.

Внаслідок зіткнення водій мікроавтобуса отримав численні травми голови та грудної клітки, крім того, йому частково ампутувало обидві ноги та відірвало руку. Від отриманих травм 46-річний чоловік помер.
Обвинувачений свою вину не визнав та розповів, що дорожньо-транспортна пригода сталася нібито з вини водія мікроавтобуса, який не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автопоїздом, яким він керував. У подальшому водій тягача відмовився давати свідчення.

Натомість дружина загиблого водія розповіла, що обвинувачений не відшкодував їй збитків та навіть не попросив вибачення. Вона просила суд суворо його покарати.
Заслухавши покази очевидців та врахувавши дані проведених експертиз, вину водія DAF вдалося встановити. Йому призначили чотири роки ув’язнення, а також позбавили на рік права керувати транспортними засобами.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus