USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП в Одесі: автобус врізався в чотири авто і в'їхав у магазин

19 Січня 2022 14:38
В Одесі пасажирський автобус MAN зіткнувся з чотирма автомобілями та врізався в магазин: є постраждалі. Водій автобуса загинув.

Як повідомили журналістам у прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області, аварія сталася сьогодні вранці в Малиновському районі міста.

За попередньою інформацією, водій автобуса MAN, рухаючись на вулиці Розумовській, не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Hyundai Tucson, Daewoo Lanos, Hyundai Santa Fe і Chevrolet Aveo.

За інерцією продовживши рух, автобус виїхав на тротуар, де врізався в дерево та будівлю магазину. В результаті аварії в лікарню доставили водія автомобіля Chevrolet.

Зазначається, що водія автобуса з місця аварії (вулиці Розумовської) автомобіль швидкої медичної допомоги транспортував для госпіталізації. Однак потерпілий помер у «швидкій» дорогою до лікарні.

Один з очевидців аварії розповів журналістам, що водій в момент аварії вже перебував у несвідомому стані.

«Бачив, як автобус їде, а його водій лежить на кермі... Він був без свідомості... Тобто, автобус в цей момент був вже некерований», – розповів одесит. За поки що непідтвердженими даними, водій помер від інсульту.

Як повідомляють в соціальних мережах очевидці, у ДТП потрапив автобус компанії Gunsel, що прямував з Одеси до Києва. Після зіткнення з автомобілями і деревом автобус протаранив вітрину-фасад магазину Harley Davidson. Пасажирів пересадили в інший автобус, і він відправився до пункту призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Показати IP 19 Січня 2022 14:53
Ось вам і мед комісія, яку не люблять і "та нащо вона нада"
Мешканка Показати IP 19 Січня 2022 16:31
Згідна. Якщо взяти луцьке депо. То 70%не виїде тролейбусів бо всіх високий тиск. Але всі мовчать бо керівництво хоче премії. Але все до пори до часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus