USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Смертельна ДТП в Одесі: від удару авто відкинуло на тротуар з людьми

9 Вересня 2018 10:52
Свідки моторошної смертельної аварії на 6-й станції Фонтану в Одесі розповіли подробиці інциденту. За їхніми словами, водій автомобіля BMW, рухаючись на великій швидкості, скоїв зіткнення з автомобілем Skoda, внаслідок чого "німця" відкинуло на тротуар, де в цей час перебували перехожі, передає канал 24.

Увечері 8 вересня в Одесі на 6-й станції Фонтану трапилась смертельна ДТП – авто BMW на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Skoda та влетіло в зупинку з людьми. За словами речниці ГПУ Лариси Сарган, імовірного винуватця ДТП затримали – ним виявився 27-річний одесит.

За словами очевидців ДТП, автомобіль BMW їхав на швидкості близько 100 кілометрів на годину у бік 7-ї станції Фонтана на заборонний сигнал світлофора. І в якийсь момент водій скоїв зіткнення з автомобілем Skoda.

Після цього BMW продовжило рух і в'їхало в зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди.

Зазначимо, що спершу повідомлялось про 2 загиблих, проте потім стало відомо про третю жертву. А саме один з потерпілих загинув дорогою до лікарні. Усіма загиблими виявились пішоходи.



Згодом очевидці трагедії, розповіли, як все відбувалося, передає ресурс "Пушкинская".

Так, дівчина на ім'я Катрін переконує, що на місце ДТП приїжджали знайомі водія та, за її словами, вони були з "BMW-клубу". Також вона нібито чула, як вони говорили, що у цього водія це вже не перша подібна ситуація – попередній інцидент був десь на селищі Котовського.

Інший свідок, що назвався Денисом, зі свого боку, зазначає, що у нього є запис аварії з відеореєстратора, який встановлено на його автомобілі.

У момент дорожньої пригоди я виїжджав з Економічного провулка. Загорівся "зелений" і ми почали рух, але буквально через секунду з боку 5-ї станції Фонтану "пролітає" BMW, натомість з протилежного боку також на зелене світло виїжджала машина – у підсумку відбувся удар, і BMW відкинуло на пішохідний перехід, де машина збиває людей. Також машина зачепила людей, які чекали на трамвайній зупинці, та через 150 метрів зупинилася, – зауважив свідок.

Крім того, чоловік розповів, що водій намагався втекти з місця аварії та від нього було чути запах алкоголю. За його словами, він був разом з дівчиною, яка після наїзду на людей почала телефонувати знайомим із проханням допомогти.

Додамо, начальник слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет повідомив, що наразі імовірний винуватець події перебуває у лікарні, проте подробиць про стан не надав. Також він додав, що триває слідство та усі обставини з’ясовуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор луцький Показати IP 9 Вересня 2018 11:20
Як не дивно,але авто на укробляхах.Тимчасово сховали в лікарні.Зараз родичі і друзі будуть шукати вихід на лікарів,щоб зробити нормальний аналіз крові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus