USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Сміттєсортувальна лінія, ремонти, вистава та пам’ятник колишньому меру: у Луцьку ухвалили зміни до бюджету

27 Березня 2019 15:48
Низку змін до міського бюджету ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 55 сесії Луцької міськради 27 березня.

Депутати розглянули проект змін до міського бюджету. Як поінфомрувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, пропонують розподілити 541,14 тисячі гривень коштів субвенції з держбюджету на відшкодування вартості лікарських засобів. 8,706 мільйона спрямують на виконання умов за договором між ЄБРР та ДКП «Луцьктепло».

Також отримають субвенцію з бюджету Гіркополонківської сільради управлінню освіти на утримання дітей громади. Окрім того, 821 тисячу гривень субвенції виділяє Підгайцівська сільрада. З цієї суми 801 тисячу спрямують департаменту ЖКГ на придбання сміттєсортувальної лінії і 20 тисяч - на утримання дітей громади.

285 тисяч спрямують як фінансову підтримку для КП «Ласка», 2,987 мільйона спрямують управлінню капітального будівництва на ремонт фасаду дитячої поліклініки, 30 тисяч - для поліклініки поточний ремонт. Департаменту ЖКГ виділять 327 тисяч на придбання термочаш з підставками для квітників.

5,336 мільйона спрямують на придбання сміттєсортувальної лінії для полігону твердих побутових відходів у Брищі, 2,72 мільйона - для ДКП «Луцьктепло» на сплату ПДВ, 80 тисяч - на усунення наслідків буревію, видалення повалених дерев, 199 тисяч - на придбання локальних схем організації дорожнього руху у місті, 1,38 мільйона - на сплату коштів за мировою угодою між «Луцьктеплом» та фірмою «Тепелен», 148 тисяч гривень отримають як субвенцію для осіб з особливими освітніми потребами.

Голова фракції УКРОП Ігор Поліщук запропонував також виділити з резервного фонду для департаменту ЖКГ 25 тисяч гривень на встановлення пам’ятника колишньому Луцькому міському голові Костянтину Литвиненку, 35 тисяч управлінню сім’ї, молоді та спорту на придбання спортивного інвентарю для футбольного поля у мікрорайоні Вересневе, 10 тисяч - на проведення турніру пам’яті Бориса Клімчука серед журналістів, 528 тисяч - на оплату проекту реконструкції будівлі РАЦСу під філію ЦНАПу, 200 тисяч - на створення історичної вистави до 590-річчя З’їзду європейських монархів, 34 тисячі - на проведення міжшкільного загальноміського турніру з футболу на футбольних полях, збудованих Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», 199 тисяч - на проект «Українська електронна школа» на придбання ліцензійного програмного забезпечення для електронного ведення щоденників та табелів обліку.

Секретар міськради Григорій Пустовіт пропонував виділити 50 тисяч з його депутатського фонду на ремонт стоматологічного кабінету дитячої поліклініки та 50 тисяч - на ремонт фізіотерапевтичного центру у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 на вулиці Стефаника (ще 30 тисяч на цю потребу пропонували виділити з депутатського фонду Олександра Волинця). Депутати підтримали усі зазначені зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
що таке Показати IP 28 Березня 2019 11:47
Що таке 199 тисяч - на придбання локальних схем організації дорожнього руху у місті, як це? що це? можна буде їздити не по дорогах (вибачте по напрямках)? одна сортувальна лінія вже стоїть дубом, вже й дорога до неї закидана і мохом поросла вдумайтеся!!!!!!!! Департаменту ЖКГ виділять 327 тисяч на придбання термочаш з підставками для квітників. може з підігрівом? 285 тисяч спрямують як фінансову підтримку для КП «Ласка», задрала та ласка, собаки ж нічого не скажуть!!!!!чужі туди не ходять страшно 2,987 мільйона спрямують управлінню капітального будівництва на ремонт фасаду дитячої поліклініки,!!!!! зауважте фасаду!!!!! 30 тисяч - для поліклініки поточний ремонт (краника поміняють) 200- на створення історичної вистави до 590-річчя З’їзду європейських монархів, то трин дець!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus