USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Снігова Королева» підкорила луцьких глядачів. Фото

5 Січня 2020 19:59
Сьогодні, 5 січня, на сцені Палацу культури міста Луцька відбулася прем'єра феєричної вистави для дітей та дорослих за мотивами всесвітньовідомої казки Ганса Крістіана Андерсена.

Понад 15 акторів Хмельницького обласного українського музично-драматичного театру імені Михайла Старицького розіграли перед повною залою глядачів справжню новорічну пригоду. Дорослі та діти із захопленням слідкували за розвитком відомої історії про те, як смілива Герда вирушила на порятунок свого брата Кая, якого викрала зла Снігова Королева.
Здавалося б, добре відома усім історія? Однак, недарма, анонсуючи подію, її організатор – івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency», наголошував, що вистава буде незвичайною. І справді, поєднання майстерної гри, якісного звуку, яскравих костюмів та спецефектів доводить — навіть класична казка може бути надзвичайно захопливою та сприйматися, наче вперше.
Діти емоційно спостерігали за тим, що відбувалося на сцені, оздобленій наче сторінки книги казок. А на ній розгорталася яскрава історія. Ось у будинок до бабусі, в якої посеред зими розквітли троянди, з'являються Радник та Снігова Королева. Ось Герда, посеред королівського палацу зустрічається з принцом, принцесою та парою воронів. Після цього на героїв чекає сутичка з розбійниками та мандрівка до крижаного палацу, який знаходиться на Північному полюсі.
Казка, як і годиться, закінчується щасливо. Кай і Герда повертаються додому, де разом із друзями проганяють Снігову Королеву. А разом із нею і смуток та холод із сердець — саме так — у єдності з тими, кому можна довіряти.
Глядачі дякували акторам за яскраву гру: дорослі щирими оплесками, а найменші — подарунками. До речі, найбільше квітів та солодощів отримали Кай, Герда та Снігова Королева. Помітно було, що остання, не зважаючи на «злу» роль, дуже сподобалася юним театралам.
Фото Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus