USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Сьогодні на Волині обмежено використання електроенергії для промислових споживачів

25 Жовтня 2022 09:23
25 жовтня з 7:00 і до отримання розпорядження від диспетчера Західного регіону ДП НЕК «Укренерго» про відміну на Волині введено графік обмеження електричної енергії промислових споживачів за п’ятьма чергами.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Такі графіки вводять у повній координації з диспетчерами «Укренерго» й покликані зберегти баланс в енергосистемі та пришвидшити відновлення електромереж.

«Також закликаємо малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок. Допоможімо усій країні, адже сила у нашій єдності!» – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Показали наслідки ракетного обстрілу в Луцьку

Нагадаємо, вранці 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Пошкоджень зазнали 12 будинків. До гасіння пожежі, залучили 25 пожежників із двох пожежно-рятувальних частин Луцька. Вогонь гасили впродовж семи годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus