USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні останній день подачі е-заяв у ВНЗ

22 Липня 2019 11:20
У понеділок, 22 липня, останній день подачі електронних заяв у заклади вищої освіти для абітурієнтів, які вступають на основі сертифікатів ЗНО.

Графік вступної кампанії в університети оприлюднений на сайті Міністерства освіти та науки.

Як зазначається, у понеділок, 22 липня, о 18 годині завершується прийом електронних заяв на вступ до закладів вищої освіти для тих вступників, які вступають на основі сертифікатів ЗНО. Цього року абітурієнти можуть подати не менше 7 заяв на 4 спеціальності.

До 26 липня виші мають оприлюднити рейтинговий список вступників за ЗНО та квотами 1, 3, 4.

Виконати вимоги до зарахування на бюджетні місця вступники мають до 31 липня. Для цього вони повинні принести в обраний заклад вищої освіти, який надав їм рекомендацію для зарахування на бюджет, відповідні документи: копія документа, що посвідчує особу, оригінал документа про освіту та додаток до нього, копія військово-облікового документа, сертифікати ЗНО, 4 кольорові фотографії 3х4 см, інші документи, що передбачені правилами прийому до конкретного закладу вищої освіти.

Зарахування на бюджетні місця має відбутися не пізніше 12 години 1 серпня, оприлюднення списку рекомендованих на контрактну форму навчання - не пізніше 1 серпня.

Переведення на вакантні бюджетні місця — не пізніше 9 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus