USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні у Луцьку зустрічатимуть золоту призерку «Ігор Нескорених»

31 Жовтня 2018 13:04
Урочиста зустріч золотої призерки міжнародних змагань «Ігри Нескорених-2018» Майї Москвич відбудеться 31 жовтня о 17.00 біля будівлі Волинської облради.

Як повідомлялося, лучанка Майя Москвич тріумфально виступила на «Іграх нескорених-2018» у Сіднеї, здобувши дві золоті медалі у стрільбі з лука – у персональній та командній першостях. Загалом волиняни на «Іграх нескорених-2018» завоювали для української збірної чотири із семи здобутих золотих медалей, дві срібні й одну бронзову.

«Всі, хто хотів би привітати, побачитися, чи потиснути руку, яку торкався сам принц Гаррі - приходьте, внесіть трохи неформальності в протокольну процедуру! Буду рада бачити всіх, хто мене підтримував!» - пише у Фейсбук сама Майя Москвич.

Ігри Нескорених (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, які заснував у 2014 році британський принц Гаррі. Головна мета змагань – вшанування військових ветеранів, підтримка їх реабілітації та адаптаційна допомога людям, які були поранені та втратили здоров’я під час військової служби.

Українська збірна вперше взяла участь у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених» у 2017 році: тоді українці (їх було п’ятнадцятеро) здобули 14 медалей: вісім золотих, три срібні та три бронзові.

Цьогоріч Україну на змаганнях представляли 14 чоловіків та одна жінка – волинянка Майя Москвич. Українці змагалися у 6 видах спорту: пауерліфтингу, веслуванні на тренажерах, легкій атлетиці, плаванні, стрільбі з лука та велоспорті на шосе. Наші співвітчизники вибороли 20 медалей: сім золотих, десять срібних, три бронзові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 31 Жовтня 2018 13:34
Та чи нам не піху... Й. Молодець. Ми на комуналку збираєм томупрацюєм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus