USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

«Інваспорту» за кошти обласного бюджету придбають спортінвентар

1 Листопада 2018 21:00
Спортінвентарем будуть займатися спортсмени пара олімпійці та майбутні учасники «Ігор нескорених».

Як відомо, з австралійського Сіднею з «Ігор нескорених» повернулася лучанка Майя Москвич. Вона виборола «золото» в фіналі змагань зі стрільби з лука на міжнародному турнірі Invictus Games Sydney 2018 (Ігри Нескорених), повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

За словами радника голови облради, очільника фракції УКРОП у Волиньраді Вячеслава Рубльова, завдяки тому, що Майя Москвич взяла участь у такому турнірі, депутати вирішили підтримати спортсменів-інвалідів та придбати потрібний інвентар.

«Депутати Волинської обласної ради за бюджетні кошти придбали спортивний інвентар, який буде на балансі Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», але ним зможуть користуватися також і відвідувачі дитячо-юнацької школи інвалідів. Зокрема це комплект для стрільби з лука, велотренажер, два гребних тренажери та велосипед. Ми хочемо аби хлопці, які повернулися з АТО з травмами могли займатися і, можливо, приклад Маїй та заняття спортом надихнуть їх на розвиток саме в спортивному напрямку, - підкреслює Вячеслав Рубльов. – Щиро радію, що волинянка взяла участь у такому престижному турнірі і змогла вибороти нагороди, якими може пишатися вся область».

Крім того, з обласного бюджету виділили кошти для введення посади інструктора по реабілітації учасників АТО.

«Ігри Нескорених» - це спортивні змагання військових, які отримали травми під час війни. В них українці почали брати участь з початком АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus