USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні «Волинь» на виїзді зіграє з вінницькою «Нивою»

18 Серпня 2021 14:11
Сьогодні луцька «Волинь» у Вінниці зіграє з «Нивою». Матч розпочнеться о 17:30. Пряма трансляція – YouTube.

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Ще минулого року вінничани пасли задніх у Другій лізі, однак після низки змін у клубі оптимістично дивляться вперед. Команді Володимира Циткіна вдалося суттєво піднятися у таблиці попереднього сезону, та й нинішній після мінімальної поразки «Епіцентру» продовжився солідними сімома очками у трьох поєдинках. Як зазвичай, чи не головною загрозою у вінничан є граючий президент клубу Артур Загорулько – єдиний, хто у складі «біло-зелених» цього сезону забив більше, ніж одного разу. Разом із тим, команда влітку отримала непогане підсилення на чолі з нападником Антоном Брижчуком та добре знайомим Першій лізі Костянтином Граматіком, тож не дивно, якщо й на кубковому фронті ці хлопці намагатимуться пройти якнайдалі.

Волиняни в останньому матчі добряче намучилися з «Ужгородом», однак в драматичному матчі зуміли врятувати нічию та залишилися без поразок на старті сезону, а автор рятівного голу – Максим Войтіховський – справедливо потрапив до символічних збірних туру. Досить ймовірно, що на кубковому фронті за дуже щільного графіку Альберт Шахов дасть зіграти тим, хто отримував мало ігрового часу в поєдинках Першої ліги. В будь-якому разі, попри важливість саме чемпіонату України, команда намагатиметься продемонструвати свої найкращі якості й у Кубку України – до Вінниці «хрестоносці» поїхали здобувати перемогу.
VERSUS

Загалом команди мають досить велику історію протистоянь з невеликою перевагою вінничан, однак останнє з них відбулося майже два десятки років тому – тоді господарі майбутнього матчу виступали під назвою ФК «Вінниця», а у своєму тріумфальному першоліговому сезоні «Волинь» здобула дві перемоги – 5:1 у Луцьку та 1:0 на виїзді.

Разом з тим, свіжі у пам’яті баталії «Ниви» проти «Волині-2» у попередньому сезоні Другої ліги чемпіонату України. На початку змагань «хрестоносці» на гол Ярослава Браславського відповіли взяттями воріт від Максима Войтіховського, Назарія Богомаза та Вадима Лучки – 3:1. А навесні підопічні Альберта Шахова уже поступилися у Вінниці – 0:3.

Статистика «Волині» проти «Ниви»: 66 матчів, 22 перемоги, 16 нічиїх, 28 поразок, різниця 69:81

Вдома: 33 матчі, 18 перемог, 10 нічиїх, 5 поразок, різниця 49:21

У гостях: 33 матчі, 4 перемоги, 6 нічиїх, 23 поразки, різниця 20:60

У чемпіонатах України: 16 матчів, 7 перемог, 2 нічиї, 7 поразок, різниця 21:22

АРБІТРИ

Головний арбітр матчу – Сергій Задиран з Київської області. Минулого сезону він працював на двох матчах «Волині»: у першому з них наша команда на виїзді перемогла «Альянс» (2:0), а потім з таким самим рахунком поступилася наприкінці чемпіонату в Івано-Франківську тамтешньому «Прикарпаттю».

Асистенти арбітра – Віктор Аврамчук (Київська обл.), Володимир Алавук (Київ). Резервний арбітр – Артем Гординський (Вінниця). Спостерігач арбітражу – Микола Даневич (Київ).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Нива» (Вінниця)

Рік заснування: 1958

Кольори клубу: біло-зелені

Головний тренер: Володимир Циткін

Місце в групі А Другої ліги: 4 (4 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця голів 8:5, 7 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 18 Серпня 2021 15:45
Сьогодні луцька «Волинь» у Вінниці зіграє з «Нивою», і програє!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus