USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні «Волинь» зіграє домашній матч із «Маріуполем». Історія протистояння

22 Вересня 2021 13:12
Серія домашніх матчів для «Волині» продовжується: у рамках Кубка України до «хрестоносців» у гості приїхав учасник УПЛ – «Маріуполь». Матч відбудеться сьогодні на стадіоні «Авангард». Початок – 17:00.

Про це інформує пресслужба ФК «Волині».

Гості майбутнього протистояння лише нещодавно здобули перший успіх у сезоні – підопічні Остапа Маркевича в позаминулому турі УПЛ переграли на виїзді ковалівський «Колос» (3:1). А до звітного поєдинку «Маріуполь» ще й зіграв із «Шахтарем»: і хоча команда поступилася гранду (0:5), зате чимало гравців отримали вимушений (через заборону грати проти свого клубу орендованим футболістам) або ж невимушений (через рішення тренера) відпочинок. Загалом «помаранчево-сині» схожі з «Волинню» в плані великої кількості молодих футболістів, які, що називається, біжать та борються часто у нерівних умовах в плані досвіду, а статус учасника елітного дивізіону чемпіонату України автоматично робить гостей фаворитами протистояння.

У «Волині» зараз непогані часи. Команда Альберта Шахова здобула дві нелегкі перемоги в Першій лізі, що підняло «хрестоносців» у таблиці змагань. У двох матчах поспіль забиває Богдан Кобзар, що не може не тішити тренерський штаб команди, а гру проти «ВПК-Агро» хлопцям вдалося зіграти на нуль (1:0), що зміцнює віру в себе луцьких гравців оборони. Поки не може через травму, як і у попередніх матчах, допомогти команді Олександр Мартинюк, який ще відновлюється після пошкодження, а загалом у цьому матчі досить можливою є й ротація складу – тренерський штаб може випустити гравців, які кували успіхи «Волині» в попередніх раундах Кубка України. В будь-якому випадку, на рідній арені команді ще приємніше буде здобути черговий успіх.

Нагадаємо, що квитки на гру можна придбати тільки онлайн! Обов’язковими умовами перегляду гри є температурний скринінг при вході на стадіон, використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), а також дотримання санітарної дистанції під час матчу. Вхід на територію стадіону «Авангард» здійснюватиметься виключно через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея.

VERSUS

Команди багато зустрічалися між собою і радянські часи, і в чемпіонатах та Кубку України. А останнє саме кубкове протистояння «Волині» та тоді ще «Іллічівця» вісім років тому завершилося феєричною перемогою «хрестоносців» – 7:1. Загалом наша команда має невеличку перевагу в історії зустрічей із нинішніми суперниками по Кубку, а саме у цьому турнірі команди перетиналися тричі – у двох із цих дуелей далі проходили саме волиняни.

А ще однією цікавинкою буде присутність у складі «Волині» Івана Цюпи, який є вихованцем «Іллічівця», та провів за команду з Маріуполя чимало матчів в різних лігах чемпіонату України.

Статистика «Волині» проти «Маріуполя»: 59 матчів, 26 перемог, 10 нічиїх, 23 поразок, різниця 83:74

Вдома: 29 матчів, 19 перемог, 3 нічиїх, 7 поразок, різниця 53:26

В гостях: 30 матчів, 7 перемог, 7 нічиїх, 16 поразок, різниця 30:48

В чемпіонаті та Кубку України: 25 матчів, 9 перемог, 5 нічиїх, 11 поразок, різниця 39:37

ВІЗИТІВКА

Суперник – ФК «Маріуполь»

Рік заснування: 1960

Кольори клубу: помаранчево-сині

Офіційний сайт клубу:https://fcmariupol.com/

Головний тренер: Остап Маркевич

Місце в таблиці Прем’єр-ліги: 15 (8 матчів, 1 перемога, 1 нічия, 6 поразок, різниця 11:21, 4 очки)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus