USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ФК «Волинь» отримав нового суперника в Кубку

23 Вересня 2016 20:20
Почесним гостем процедури жеребкування став легендарний футболіст Володимир Мунтян. Та, як виявилося Мунтян, звів «хрестоносців» з бажаним суперником.

У п’ятницю, 23 вересня, відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.

Нагадаємо, на стадії 1/16 фіналу лучани вдома перемогли донецький «Олімпік» - 2:1.

Після перемоги над донеччанами головний тренер лучан Віталій Кварцяний з недовірою поставився до процедури жеребкування наступного етапу. Адже минулі роки «Волині» сліпий жереб дарував не найлегших суперників.

«Коли проводите жеребкування – не потрібно тасувати кульки, у холодильник або в гарячу піч класти. І не зводьте нас лобами з «Дніпром». Зверніть увагу – вже чотири роки ми з «Дніпром», або починаємо чемпіонат, або закінчуємо. «Шахтар», звичайно, гратиме з «Інгульцем», «Динамо» з «Колосом» з Малиновки, а «Волинь» буде з «Дніпром», - прокоментував Кварцяний.

У такій спортивній несправедливості Віталій Володимирович жартома звинуватив зіркових гостей минулорічного жеребкування.

«На минулому жеребкуванні був Потап і Настя. Краще б узяли бомжа в метро, привели на жеребкування – він витягне нам нормального суперника. Ми хочемо грати в нормальний футбол, а не в підтасовування», - обурився тренер.

Цьогоріч прохання наставника «Волині» не врахували, адже почесним гостем процедури жеребкування став легендарний футболіст Володимир Мунтян. Та, як виявилося Мунтян, звів «хрестоносців» з бажаним суперником.

Жеребкування проходило серед 10 команд-переможниць попередньої стадії та 6 клубів Прем’єр-ліги, які пропускали етап 1/16 фіналу. Загалом у процедурі взяли участь представники 16 клубів – 9 із УПЛ та 7 із Першої ліги.


Результати жеребкування такі (першими вказані команди-господарі):

«Верес» (Рівне) – «Ворскла» (Полтава)
«Десна» (Чернігів) – «Дніпро»
«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – «Волинь» (Луцьк)
«Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ)
«Полтава» – «Карпати» (Львів)
«Іллічівець» (Маріуполь) – «Сталь» (Кам’янське)
«Миколаїв» (Миколаїв) – «Оболонь-Бровар» (Київ)
«Шахтар» (Донецьк) – «Олександрія»

Попередня дата проведення поєдинків 1/8 фіналу – 26 жовтня.


Зауважимо, після вильоту з Вищої ліги у 2008 році охтирський «Нафтовик» вже восьмий сезон є середнячком Першої ліги. У Кубку України ФК «Нафтовик-Укрнафта» лише двічі проходив до стадії 1/4 фіналу – у сезоні 1992 та 2004/05 років.

ЧИТАЙТЕ ТЕЖ: НА ЯКИЙ КЛУБ МІЛЕВСЬКИЙ ПРОМІНЯВ ЛУЦЬКУ «ВОЛИНЬ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Lesja Показати IP 24 Вересня 2016 15:52
Играйте на уровне и любой соперник будет не по чем, а так можно и с пацанами дворовскими поиграть..... позор Виталик, 100 грамм тебе цена....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus