USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні у Луцьку тролейбус йтиме на схід. КАРТА

23 Червня 2013 11:50
«Тролейбус, що йде на схід» номер три стартує вже сьогодні, 23 червня, о 15:00 від зупинки на вулиці Данила Галицького.

Нагадаємо, усі бажаючі зможуть поспівати пісень Віктора Цоя разом із музикантами. Для когось це стане нагодою пригадати молоді роки та романтику часів розквіту радянського року, для молоді – можливістю послухати правдиву музику, яка надає крила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
цойс Показати IP 23 Червня 2013 11:58
Якийсь безголосий самоучка пяним розбився на мотоциклі, бо нормальні ходять пішки, а скількр шуму. А якби Скрипка розився, то переплюнуа би Цоя? Ніхто не знає мотоцикла Цоя, а Скрипки показоли всім.
молодьож вже не торт! до цойс Показати IP 23 Червня 2013 12:10
як пов'язані між собою мотоцикл і Цой? спочатку не полінуйся заглянути в інтернет на чому розбився Цой, а потім вже пробуй приплисти сюда Скрипку.
Лукич Показати IP 23 Червня 2013 12:23
Щось намудрували з картою - він з вулиці Глушець на Волі має біля філармонії піднятись? Там же немає дороги.
TFA Показати IP 23 Червня 2013 12:26
На карті неправильно намалювали маршрут: 1) Перехід до пункту "B" має бути або лівіше по Парковій, або правіше по Бринського. 2) З пунктом "С" не зрозуміло. Чи то кінцева "Завод Іскра", чи то до "Гаразджи" тягнеться, бо на тому кільці розвороту немає. Крім того, якщо звідти повертатися і їхати на Відродження, то там немає стрілки, хіба що треба буде через Київський майдан їхати.
Forever Autumn до TFA Показати IP 23 Червня 2013 12:33
Минулого року їхали схожим маршрутом - і нічого. Щось за рік змінилось?
трик-трак до TFA Показати IP 23 Червня 2013 13:38
чё в маршрут вцепились, не в нем дело))
Нічого Показати IP 23 Червня 2013 13:30
Нічого не змінилось. І все буде добре. Але правильно написав TFA - на карті помилка: по Тещиному Язику тролейбуси не їздять.
цойсу Показати IP 23 Червня 2013 13:33
Пальці б тобі в двері запхапть, щоб не друкував ними більше всякі паскудства!
тен Показати IP 23 Червня 2013 14:21
цойс-ти урод смердячий що ти пишеш.бридота пліснявіла
кеннів Показати IP 23 Червня 2013 14:23
цойс послухай пісні ЦОЯ.І зрозумієш яка ти мерзота.Там про таких як ти є.
Отто Показати IP 23 Червня 2013 15:01
Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, что на земле внизу, и что в воде ниже земли. Не поклоняйся им и не служи им; ибо Я Господь, Бог твой,
Цяця Показати IP 23 Червня 2013 15:14
Здравствуйте, девочки, Здравствуйте, мальчики, Смотрите на меня в окно И мне кидайте свои пальчики, да-а Ведь я Сажаю алюминиевые огурцы, а-а На брезентовом поле Три чукотских мудреца Твердят, твердят мне без конца: "Металл не принесет плода, Игра не стоит свеч, а результат - труда", Но я Сажаю алюминиевые огурцы, а-а На брезентовом поле Злое белое колено Пытается меня достать, Колом колено колет вены В надежде тайну разгадать, Зачем я Сажаю алюминиевые огурцы, а-а На брезентовом поле Кнопки, скрепки, клепки, Дырки, булки, вилки, Здесь тракторы пройдут мои И упадут в копилку, упадут туда, Где я Сажаю алюминиевые огурцы, а-а На брезентовом поле. Глубочайшая мысль... только чем??? песни не о чем типа... трактор в поле дир-дир-дир ми за працю мы за мир
ага Показати IP 23 Червня 2013 15:17
тоже круто... Вечер наступает медленнее, чем всегда, Утром ночь затухает, как звезда. Я начинаю день и кончаю ночь, 24 круга прочь, 24 круга прочь, Я - асфальт. для кого ці пісні?? для асфальту?
Лось Показати IP 23 Червня 2013 15:22
Ці пісні для тих у кого в той час був переломний вік і він не знав, що та як сприймати, бо власного розуму ще не було, а бажання бути дорослим зашкалювало. От і знайшли собі кумира, який також ще був у переломному віці і не знав про що співати та до чого тягнутись.
стас до Лось Показати IP 23 Червня 2013 15:25
ці слова з однієї з його "пісень" підтверджують вашу думку Весна. Постоянный насморк. Весна. Солнце светит опять. И я промочил ноги. Весна. Я опять иду гулять. Весна. Я не могу усидеть дома. Весна. Я люблю весну. О чем поют в моем дворе кошки? Нет, нет, нет, нет, я не усну. Весна. Я уже не грею пиво. Весна. Скоро вырастет трава. Весна. Вы посмотрите, как красиво. Весна. Где моя голова?
котя Показати IP 23 Червня 2013 15:33
Как странно проходят часы, И как странно мне хочется спать. И как странно,когда за окном Проезжает машина. И я незнаю точны ли весы, Но мне нехочется их проверять, Мне слишком нравится эта картина. 100% це кліент палати №6
Лучанин Показати IP 23 Червня 2013 15:44
Я до цього часу є фанатом Цоя. Але цілком погоджуюся що не всі пісні його вдалі, навіть скажу більше що таких більше половини. Але є хіти від яких дійсно рве дах і саме вони заставляють його любити. В кожної людини свої подобання. Для чого деяким тут обсирати Цоя? Вас же не примушують приймати цчасть в цьому заході. Створіть свій подібний і отримуйте від цього задоволення.
Александр Показати IP 23 Червня 2013 16:30
Мне не нравятся в целом песни Цоя. Не нравится его манера исполнения. Но это мое суб'ективное мнение. Цой - кумир миллионов детей перестройки. Это их ностальгия, их память, как моя - о Высоцком. Который тоже пел и про Зину и грузина, что пил бензин. И у Цоя есть " Звезда по имени Солнце", " Перемен", "Группа крови" - гимны молодежи тех времен! Почитайте тексты, а потом сравним...да и с чем сравнивать? "Завтра в клуби будуть танци?"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus