USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Соколовська пропонує за борги описувати квартири

1 Серпня 2013 10:00
Через борги комунальним підприємствам у лучан можуть описувати квартири.

Найбільше лучани на кінець першого півріччя заборгували комунальному підприємству «Луцьктепло» - 55,8 мільйона гривень та «Луцьк-водоканалу» - 11,24 мільйона гривень.

Вжити заходи щодо злісних неплатників закликала заступник міського голови Лариса Соколовська, - про це йдеться на сторінках газети Вісник+К.

При перевищенні ліміту боргу у 10 тисяч гривень, посадовці пропонують описувати квартири, згодом продавати, перекриваючи таким чином заборгованість. Власникам доведеться переїжджати у менш комфортабельне житло.

Нагадаємо, 24 липня під час засідання виконкому Луцької міської ради міський голова Микола Романюк пропонував обмінювати квартири на менші, а за вилучені кошти гасити борги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
Лина Показати IP 1 Серпня 2013 10:22
Хто ж цим буде займатись. Треба спочатку зменшити квартплату, тоді люди почнуть платити.А так це безкінечна війна з мешканцями. Чому ми платимо таку велику суму і кому, якому олігарху в кишеню? Наш український газ - самий дешевий у світі, якого достатньо для потреб населення. Вартість холодної води повинна бути копійки. а не сумазбродна вартість, як це робиться в США, странах Європи.Дорога вода - це питна вода, а не технічна. Давно вже багато людей замовляють воду з джерел, де вода коштує 1 грн. за литр. Коли вже влада буде робити для людей, а не проти.
Люба-БУБА Показати IP 1 Серпня 2013 10:23
Ну і чого ніхто не коментує цю "мудру" пропозицію?!!! Забракло слів?! Чи не можете опамятатися від спроб чергового свавілля? Борг в 10 тисяч нещасних торфяних гривень прирівнюється до ціни (хоч самої поганенької) квартири...Гарний апетит, тільки дивіться чи проковтнете цей шматок хоч би і усі разом... А цікаво, побачити буде на вулиці цю ексгазовану паню в 2015 році, десь так у квітні...
Вова Показати IP 1 Серпня 2013 10:36
і мені цікаво коли все ж таки лучанам набридне платити скажені суми за псевдопослуги? всі послуги що нам надають жеки є неякісними. а хитра заборона встановлювати автономне опалення взагалі є кабалою для лучан. чому б і нам не повстати проти такої "народної влади". а то і далі такі сукуловські будуть нас обдирати як липку і жирувати (тут мало бути інше слово) на дорогих курортах середземного моря. досить напевно мовчати і терпіти, можновладці сприймають нас як бидло і безсловесне стадо, а самі ділять ласі шматки і буратінять наше місто!
жек до Вова Показати IP 1 Серпня 2013 11:25
то відкажіться від нас усім будинком - які ж проблеми? І самі викачуйте гі.но , бо пропивикали, що все задарма!
Болодя до жек Показати IP 1 Серпня 2013 12:14
якби нормально можна було б відмовитися, то вже давно забули б про "мастєров" обучених. ви тільки но і знаєте "гівно викачувати", на більше розуму не маєте.
Болоді до Болодя Показати IP 1 Серпня 2013 12:29
Правильно , бо такі "ви тільки но" понаїзджали з хуторів і " до вітру" у ліфтах "ходять", картоплю у 100 трубу викидають. А заплатити за роботу хочуть 10 копійок - ніфіга - нас..в і не прибрав за собою , то заплати!!!
лучани Показати IP 1 Серпня 2013 10:42
Якщо неможе платити за житло,нехай переїзджає до меншої квартири або до села. Одні жителі не повинні плати за дармоїдів.
Антон до лучани Показати IP 1 Серпня 2013 10:50
платити звісно треба, але за те, що потребуєш і отримуєш, а не за віртуальні послуги що тобі впарюють хитрожопі чинуші.
Заля до Антон Показати IP 1 Серпня 2013 10:54
Згідна з Вами на всі 100%.
Ми до Заля Показати IP 1 Серпня 2013 11:06
живемо з двома дітьми 15(хлопець) та 17(дівчина) в однокімнатній квартирі. Сусіди - пожила бездітна пара в чотирикімнатній. В сусідів тільки одно мова, що платити за квартиру дорого. А я мовчу. В мерії кажуть, які ми на черзі для покращення житлових умов.
Лучанка до Ми Показати IP 1 Серпня 2013 11:26
А помінятись з Вами ж не хочуть, чекають подачки від дердави. А грошики то ж наші!!!
Левчинський до Ми Показати IP 1 Серпня 2013 12:18
їдіть працювати важко всі разом і скоро котедж будете мати, а не на чуже майно заглядатися.
Лучанка до Левчинський Показати IP 1 Серпня 2013 17:37
Левчинський, озвуч адресу тої роботи в Луцьку, де на котедж можна заробити.
Заля Показати IP 1 Серпня 2013 10:51
Не вона давала людям квартири, не їй їх відбирати. Ганьба!
Вова до Заля Показати IP 1 Серпня 2013 12:16
правильно. розкатали губу на чужі квартири. люди не винні що пенсії мізерні, а комуналка скажена.
!!! до Вова Показати IP 1 Серпня 2013 12:24
У село , у село - на вільні хліба і тоді будете знати за що платите.
Залі до Заля Показати IP 1 Серпня 2013 12:32
І не вона їх приватизувала , а ти, то за власне майно і дбай сама! Ач , навчились нахаляву жити.
кгб Показати IP 1 Серпня 2013 13:53
заткніться, грамотєї. якраз ті, що отримують найменшу зарплату чи пенсію, ті й платять. є, не виключаю, і надзвичайні випадки, але про них пані соколовська повинна була б знати і разом із містом вирішити їх (знаю таку родину, що хліб у сусідів просить, а не то що за кімнатку заплатити), але то окремі випадки і вонипогоди не роблять. а тих чмочників, що можуть платити, але не роблять цього, тільки так провчити: на суд і забрати за систематичну несплату. хто захотів якісних послуг - валяй у село, або за свої купи будинок - і надавай собі ідеальні послуги. захотіли надурняк і квартири вхопити і послуги - і їх не чіпай. а люди десятиріччями по чужих ківартирах тиняються, бо такі дармоїди поприватизовували і слину розпускають...
Горохівець Показати IP 1 Серпня 2013 14:29
Хай тільки підійде така КРЕАТИВНА Соколовська до моїх дверей. Коктейль Молотова не коштувала своєю депутантською шкурою? Забула, що обіцяла лучанам у своїй виборчій белькотні? Якщо ЛУЦЬКТЕПЛО таке бідне, то за що будує четвертий поверх? Сумашедші гроші на це є? А перший при цому здається в ОРЕНДУ! А зарплати в 10 000 гривень у місяць бухгалтерам та їм подібним тьоткам - це не джерело економії. Видається мені - крадуть... А що там, до речі, з юристкою, що за хабарі борги списувала? Сидить? А Соколовську пора позбавляти посади, раз її Бог позбавив розому.
))) до Горохівець Показати IP 1 Серпня 2013 14:47
Ти точно горохівець - Соколовська не вибиралась - не депутат
Невський Показати IP 1 Серпня 2013 14:34
Перш чим робити такі заяви, нехай Лариса подбає про реальну гідну оплату праці людей. Але це ж їй не по зубах. так що нехай заткнеться. А для КГБ скажу - ну і мудак ти, якщо платиш невідомо кому і невідомо за що, і сам робиш ремонти у підїздах, і дах перекриваєш за власний кошт - справжній дикий "баобаб" )))))))
))) Показати IP 1 Серпня 2013 14:35
Молодець- КГБ - респект
ого Показати IP 1 Серпня 2013 14:49
а мене особисто обурює той факт що при тотальному безробітті молоді пенсіонерка Соколовська має добру роботу і видає такі " управлінські перли" . А вас шановна громадо?
Олександр Показати IP 1 Серпня 2013 15:06
Питання не в Соколовській, Кравчуку, Романюку і т.д. Комунальні послуги - це такий же ТОВАР як і всі інші. Купуємо ми його ДОБРОВІЛЬНО. Якщо, наприклад, в перукарні вас не якісно підстрижуть - то в наступний раз ви туди не підете. Так само і з ЖЕКами - не подобається, - іди збирай підписи по всьому будинку та пиши колективну відмову. Організовуйте звичайний коопереатив: наймайте будівельні бригади, електриків, сантехніків і т.д. Але, це потрібно щось робити, кудись ходити та головне - нести ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за свої вчинки. Звичайно простіше плакатись та нити, що хтось щось не робить ("ГАСУДАРСТОВ далжно сделать то и ето") Чому бідні - бо дурні, чому дурні - бо бідні... На жаль, цей вислів не ро німців, а про нас.
Cоколовській Показати IP 1 Серпня 2013 16:12
А більше нічого не придумаєш? Описувати можеш свою хату в Ківерцях. Получаєш пенсію і зарплату, а толку від тебе ніякого, ти ж не спеціаліст ні в комуналці, ні в архітектурі, ні в чому. Чого сидиш, показувати, як вмієш знущатися з людей. Давно пора тебе гнати з міської ради, непотріб і нікчема. Ти ж не знаєш, як люди живуть бідно, немають грошей на кусок хліба. Дорвалася до влади, гадино.
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2013 16:18
З тих всіх великих боргів 80 відсотків боргують ті хто має чим розрахуватись.Ото чиновники з Луцьктепла хай і займаються ними.Де претензійна робота.Чого сидите по кабінетах директори,заступники на хорошій зарплаті.Хай Соколовська зробить ім зарплату від того скільки вони збирають коштів за надане тепло.А люди з низьким достатком якраз і платять.Опублікуйте списки отих Банад і інших які боргують по 20 і більше тисяч.
444 Показати IP 1 Серпня 2013 16:19
Правильно написано і мудро. Ми платимо за "комунальні послуги", а дійсно все йде на підвищення зарплати підприємству, як сказала директор департаменту ЖКГ Коленда Н.М. А пора зменшити кадри в міській раді. Ну побачимо, Романюк М.Я. обіцяв зробити "перетрубацію" в міській раді. Цікаво яку, вся ж сидять згідно куплених в Соколовської посад. То кого ж виганяти? ,
Саша Показати IP 1 Серпня 2013 16:24
А Соколовська знає скільки безробітних в м.Луцьку?Ти її це не цікавить. Думає завжди буде при владі? А діти, внуки? Дай Бог, щоб їм описували житло, звільняли з роботи та знущалися так як це вона робить з нас.А що в Луцьку немає кандидатури на посаду міського голови з відповідною освітою, що токара з Ківерець возить машина за наші ж кошти. Описувати квартири вона буде, а в грамоту тебе не впишуть, щоб за твої гріхи піп відправив. Не соромно протирати спідницю в міській раді і робити все проти людей, які тебе утримують. Щоб ти пропала.
Луцьктепло Показати IP 1 Серпня 2013 16:26
Мало, що сама ні в чому не розбирається, то ще й зятя на посаду зам.директора в Луцьктепло вперла. Шустра тільки не там де треба. Злізь з крісла, бо прийдемо і випремо з позором.Відстоюй такі тарифи, щоб люди могли платити на свої зарплати. А то получаєш пенсію і зарплату, береш хабарі і щей мордяку роздявляєш соромниця.
Бодя Показати IP 1 Серпня 2013 16:29
Все що пишемо їм до дупи там де й вони нас мають. Треба виходити, щонайменше з плакатами під міську раду і вимагати покращення життя, а то всі сидимо в інтернеті і пишемо. А що з того. Люди давайте відстоювати свої права, щоб влада нас боялася, а не ми владу. А то така Соколовська буде нами керувати. Я знаю її з горгазу просто стидно про це писати в інтернеті... Це просто нікчема.
Сава Показати IP 1 Серпня 2013 16:38
А хто її не знає з горгазу. Були приключенія. Ну що слабенька вона на одне місце
Соколовській Показати IP 1 Серпня 2013 16:39
Маєш пенсію і йди з міської ради, не дратуй людей, ти не спеціаліст і в цьому вся проблема нашого міста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
101 Показати IP 1 Серпня 2013 16:40
Ти що, яку пенсію? Вони сидять поки їх винесуть, ще ж є що красти.
Християнин Показати IP 1 Серпня 2013 16:46
Ще є Бог на світі і нам вони будуть відповідати за свої вчиники. Влада не вічна, а життя безконечне. Амінь
контра Показати IP 2 Серпня 2013 09:22
А хто просив надавати ВАШІ послуги за таку неадекватну доходам ціну,без договору та погодження такої ціни? Хто просив? Люди,справа в тому,що надання цих послуг - їх бізнес,поки замаскований під державну комунальну власність. Там працюють їх всі родичі,в тому числі і зять Соколовської-заступник директора Луцьктепло. І так по всіх підприємствах.
контра Показати IP 2 Серпня 2013 09:22
А хто просив надавати ВАШІ послуги за таку неадекватну доходам ціну,без договору та погодження такої ціни? Хто просив? Люди,справа в тому,що надання цих послуг - їх бізнес,поки замаскований під державну комунальну власність. Там працюють їх всі родичі,в тому числі і зять Соколовської-заступник директора Луцьктепло. І так по всіх підприємствах.
віва Показати IP 2 Серпня 2013 09:29
Чому ж раніше і поняття такого борги за жкп не було?Бо все було "соізмерімо" з кошельком,ніхто і не чекав субсидій.А те надання субсидій витягло і витягує такі суми з бюджету,бо утримує армію чиновників-давальщиків.
Андрій Показати IP 2 Серпня 2013 19:02
Хто вам нав"язує послуги?Відмовтеся.Квартиру продав і в село-там нужник,колодязь,дрова,попіл під зубами і ніякої плати за комунальні послуги.Судячи з того,що у вас є комп"ютери,ви не сама обездолена частина населення.А прокльони,вони повертаються як бумеранг до свого власника...
Мешканець Показати IP 6 Серпня 2013 12:15
Вважаю, що Бог тих писак накаже-він їм суддя, бо ті писаки-убогі і слабі на голову!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus