USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сосновський віддав Ткачуку японські гроші – 30 гривень

28 Вересня 2011 13:06
Депутат Луцької міської ради Антон Сосновський віддав 30 гривень своєму опоненту, депутату Євгенію Ткачуку, який запідозрив його у шахрайстві зі збором коштів на допомогу японцям, постраждалим від землетрусу.
На сесії Луцької міської ради у середу, 28 вересня, Сосновський взяв слово і нагадав колегам про благодійну акцію «Луцьк – народу Японії», яка відбулась у березні.

Тоді протягом тижня активісти організації «Волинський блок» збирали пожертви для японців, які постраждали від руйнівної природної стихії.

Раніше повідомлялося, під час акції, яка тривала тиждень, зібрали 15 тисяч гривень. Долучилися і депутати Луцької міської ради, зібравши на одній із сесій 500 гривень. Вдвічі більше запропонувало об’єднання «Волинський блок».

Під час сесії Сосновський вкотре наголосив, що акція, ініційована ним, була потрібною. Однак йому прикро, що деякі депутати вирішили «попіаритися на цій темі», натякнувши на «сильноукраїнця» Євгенія Ткачука.
Нагадаємо, наприкінці серпня Ткачук звернувся в прокуратуру, аби там розібрались, чи Сосновський не займається шахрайством під прикриттям благодійної акції.

Тепер же Сосновський вирішив повернути Ткачуку гроші, які той пожертвував під час акції, і вручив йому 30 гривень.
Натомість, Ткачук віддав ці гроші Сосновському, поклавши їх на його депутатське місце. Він також назвав свого опонента «непорядним».
«Трошки вже смішне питання з цими японськими коштами… До того ж, я вносив не 30, а 200 гривень», – висловився про жест Сосновського Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
adams Показати IP 28 Вересня 2011 13:41
К Л О У Н И. . .
??? до adams Показати IP 28 Вересня 2011 14:02
А хіба не клоунада їхати на зустріч з японським послом, шоб вручити йому аж...півтори штуки баксів?
adams до ??? Показати IP 28 Вересня 2011 15:24
Якраз стільки коштує обід японського посла в Києві)))
Bert O-Nill Показати IP 28 Вересня 2011 14:32
Дешеві піарщики.
Qwerty Показати IP 28 Вересня 2011 14:51
Антон, верни йому 200 гривень, нехай вже закриє свій рот...
Журналіст Показати IP 28 Вересня 2011 15:20
Якраз не клоуни. Бритоголовий, запливаючий жирком цинік Сосновський встав, поліз на трибуну, після цього з таким же цинізмом поклав Ткачуку на стіл всього 30 гривень, а "здача" -170 гривень - залишилась в його власній кишені. Потім демонстративно залишив залу. Це знак того, що він вважає себе переможцем в ситуації. Так поступають лише невігласи і убогі люди. Настали часи, коли попам гапонам стало добре і безпечно. Така епоха. Замість того, щоб сидіти чистильщиком взуття десь не перетині вулиць Володимирської і Львівської, сосновські засідають в радах і вершать долі городян, перетворюючи сесію в цинічну провінційну комедію. З цього приводу приходять в голову невеселі і банальні висновки: місцеве самоврядування не відбудеться з тупорилими неуками, яких вибирають за списком, як кота в мішку. Виборців порадує не розквіт примітивної риторики з трибуни міської ради. З тим, щоб сосновські не залазили навіть на найнижчий щабель владної піраміди і не базікали, як нам "облаштувати місто", самоврядування треба вирощувати, як вирощують кристали в лабораторії, прикладаючи до цього знання і зусилля. Таке "вирощування" дасть змогу позбутись цих ходячих "фекалій", які, як слимаки, присмоктуються до влади і торують собі дорогу вперед. Як гнойові мухи, що в байці Крилова, сидять на рогах вола і галасують: "Мы пахали...".
ТРАЛНА до Журналіст Показати IP 28 Вересня 2011 21:23
Ну японамать! Ви шо тут усі з палати № 6 ? Нема чого віддавати гроші, треба показати офіційний документ про передачу пожертвування і немає значення кому, основне те, що б і по тій адресі, яка вказана можна перевірити факт віддачі. Як що Сосновський цього незробив, то тут дві версії. 1)гроші привласнені 2)Сосновський малограмотна людина. У що мало віриться. Докази Сосновського Ткачук не бачит і нечує в притул, тому і не бажае ніби - то перевірити. Але називати суму пожертвування, як це робить Ткачук, по меньшій мірі не єтично. А вимагати повернути їх, називаючи суму - просто жах. Адже можна назвати і більшу суму. Я, нраприклад, теж вніс пожертвування і пишаюся тим, що допоміг багатій країні, яка вже давно допомагла всім Вам і багатьом українцям найдоступнішим - засобами єлектронної техніки. Припиніть цю х...ю. Забудьте про цей спір. Забути, це не означає витерти з памяті, це означае не нагадувати.
Тоша Показати IP 28 Вересня 2011 18:20
Антоша, щоб поправити свій матеріальний стан, є аферка. Можна зібрати грошенят для голодуючих дітей Мозамбіку. А? А такого посольства в Україні немає. Ризикнем?
Anti-Mafia Показати IP 28 Вересня 2011 18:27
"Журналісту" - Respect!!)))
психолог-сексопатолог Показати IP 28 Вересня 2011 20:28
Начитався про Сосновського і кинувся в Яндекс з запитом. Переглянув записи в блогах по 15-20 рядків. Напоровся на сповіщення про арешт друга Бориса Пенчука за здирництво. А до якої категорії можна віднести факт з "японськими" коштами? Тут проглядається і здирництво (гроші були здерті з слабовільних людей), і шахрайство (люди були обдурені), і наглість (гроші були витрачені і через тривалий час повернуті після шумного скандалу з повідомленням в прокуратуру), і катастрофічне падіння моралі людини. Усе це можна обєднати під дахом банального мародерства. Які блоги, такий і депутат-мародер.
Олігарх Показати IP 28 Вересня 2011 20:36
Да...От побільше б таких ЖУРНАЛІСТІВ з великих букв-так точно б таких крис,які намагаються збагатитись на величезному горі людей трохи ПОЗДИХАЛО б від сорому.Журналіст Ви ПОЭТ...Щира повага від не байдужих лучан!!!
1 Показати IP 29 Вересня 2011 07:56
http://focus.ua/foreign/201922/
НАРОД!!! Показати IP 29 Вересня 2011 18:06
Да, убогі наші депутати, які навіть не можуть зібрати суму на допомогу народу Японії. Навіть з цією смішною сумою 200 грн., пан "посміховисько" Ткачук хотів пропіаритись, але цей піар виявився не вдалим!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus