USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сотні людей бігли вулицями Луцька на п’ятому «Дмитрук Лучеськ півмарафоні». Фоторепортаж

6 Вересня 2020 11:08
В обласному центрі Волині вп’яте відбувається «Дмитрук Лучеськ півмарафон». Сотні лучан та гостей міста долали дистанцію п’ять та десять кілометрів, а найвитриваліші з учасників спробували свої сили у дистанції в 21 кілометр.

Традиційно з самісінького ранку поблизу головного корпусу СНУ зібрався великий натовп людей – учасники «Дмитрук Лучеськ півмарафону» та друзі і близькі, які прийшли їх підтримати.
Роман та Анастасія Зелінські розповідають, що беруть участь в півмарафоні вперше: Анастасія вирішила пробігти п’ять кілометрів, Роман – десять.

«Ще весною я поставив собі ціль бігати десять кілометрів, почав тренуватися, але в мене зникла мотивація. Коли дізнався про «Дмитрук Лучеськ півмарафон», то мене це мотивувало, і я почав відповідальніше тренуватися. Ходив на тренування до Романа Гаврилюка, покращив свою техніку бігу і це допомогло повірити мені в себе», – сказав Роман Зелінський.
Завітав на ювілейний «Дмитрук Лучеськ півмарафон» і радник міського голови Ігор Поліщук, який привітав учасників змагань, побажавши їм хороших результатів.

«Дуже добре, що, незважаючи на карантин, «Дмитрук Лучеськ півмарафон» відбувається. Наше місто одне з небагатьох в Україні, де відбуваються такі змагання. Я дякую організаторам та всім, хто долучився до організації змагань. Бажаю, щоб півмарафон мотивував вас ставати кращими та перемагати свою невпевненість і лінь. Також бажаю вам гарних результатів, а гостям міста гарних вражень від Луцька», – побажав Ігор Поліщук.
Перед початком учасники добряче розім’ялися, аби не травмуватися під час забігу. А вже невдовзі вирушили на старт, аби долати дистанцію вулицями міста.
Переглянути ювілейний «Дмитрук Лучеськ півмарафон» ви можете у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Пішохід Показати IP 6 Вересня 2020 11:53
Сотні людей стоять тісно один до одного перед стартом. Коронавірус? Нєєєє...його на свіжому повітрі немає
К.лучанин до Пішохід Показати IP 6 Вересня 2020 13:28
Ага,завтра 07.09.20 побачимо статистику інфікованих. Сьогодні по Луцьку 9 , а завтра буде в рази більше.
Охлофоб Показати IP 6 Вересня 2020 13:02
Сотні? По номерках, так десятки тисяч. Продавці спортивного одягу передають усім привіт.
Don't panic! до Охлофоб Показати IP 7 Вересня 2020 00:37
Перша частина номера — дистанція
Ось вам Показати IP 6 Вересня 2020 14:15
То якійсь подвійні стандарти. На Пасху всі як прокаженні шарахались. А зараз коли хрврих в тисячі разів більше треба негайно провести напів марафон з перекриттям доріг.
Турист Показати IP 6 Вересня 2020 14:28
Як виявилось не так страшно перехворіти вірусом. Але читати такі коменти оце справді страшно. Більше переживаю як далі жити в цьому дикому суспільстві, ніж за той вірус
Репліка Показати IP 6 Вересня 2020 16:06
Після вихідних , в неділю і понеділок, статистика по вірусу якась "зі стелі". Хворіє значно менше людей. А з віторка цифри почнуть зашкалювати. Особливо , з наступного вівторка після сьогоднішніх марафонів.
Луч Показати IP 6 Вересня 2020 16:30
Угомоніться з тим вірусом! Він з нами на завжди, як грип перехворіємо всі!!!
Невсигла Показати IP 6 Вересня 2020 17:01
Чому змінили програму? По інформації з сайту забіг на 100 та 500 м повинен був початись о 12.30 та 12.40 А почався о 12.00 Це як, взагалі? Що за організація???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus