USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Соцмережі та критика допомагають розвивати місто», - Ігор Поліщук

13 Травня 2017 16:44
Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук вважає, що конструктивна критика допомагає швидко вирішувати нагальні проблеми.

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 11-го травня.

Телеведуча поцікавилася, чому Ігор Поілщук так активно спілкується з лучанами у соцмержах, мовляв, це дає можливість кожному висловлювати якесь своє невдоволення та подекуди безконструктивну критику. Та запитала, чи виконувач повноважень Луцького міського голови має намір і надалі продовжувати таке спілкування з лучанами чи зменшить свою активність.

«Я намагаюся реагувати на критику адекватно. Особливо, коли вона актуальна. Раніше, аби отримати реакцію якихось структур, потрібно було писати заяву, чекати доки вона дійде. Невідомо було, чи зреагують, а це все - час. Натомість, мені може написати будь-хто. Часто лучани скидають світлини великих ям чи інших проблем у місті й це я оперативно направляю у відповідну службу, які беруть питання в роботу. Тому я тільки радий конструктивні критиці, адже це допомагає оперативно реагувати на господарські проблеми в місті», - пояснив Ігор Поліщук.

Окрім того, зізнався, що це також займає чимало часу, адже прийшовши додому – доводиться далі працювати, спілкуючись з людьми.

Також ведуча зауважила, що, будучи депутатом, Ігор Поліщук проявляв опозиційне ставлення до влади та неодноразово критикував дії посадовців і поцікавилася, чи він змінив своє ставлення до виконавчої гілки влади, прийшовши на керівну посаду.

«Щодо критики попередньо команди, то так, дійсно я критикував окремі їхні дії. Але це були обгрунтовані зауваження і я завжди пропонував альтернативне рішення. Для прикладу, торік ремонтували вулицю Лесі Українки й проект реалізували без громадського обговорення. Але це - гроші із міського бюджету. До них треба особливо ретельно ставитися, лучани мають право впливати на процеси в місті. Тому, готуючись до капітальної реконструкції вулиці Кривий Вал, ми проект обговорили на зборах, відповідно, збираємося пропозиції. Звісно, бути депутатом і виконувачем (обов'язків мера, - ред) – це різні речі, адже відповідальності зараз набагато більше. Тому багато справ будуть робитися по-іншому, бо думку людей потрібно враховувати», - наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови.

Зауважимо, що під час телефонних запитань від глядачів у Ігоря Поліщука поцікавилися, чи має він намір стати мером та коли відбудуться позачергові вибори.

На Ігор Поліщук повідомив, що буде балотуватися на посаду міського голови, коли Верховна Рада призначить позачергові вибори. Ймовірно, що вибори відбудуться восени 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 14 Травня 2017 08:21
мені не вдалося задати це питання в прямому ефірі, не змогла додзвонитися - було постійно занято. А питання до п.Ігоря дуже важливе для лучан- 1. Коли уже запрацює програма по Встановленню Індивідуальних теплових пунктів в житлових будинках. на цю програму видідені європейські кошти, однак в ДКП Луцьктепло не знають коли запрацює ця програма. Складається враження що свідомо затягується виконання цієї програми щоб лучанам і далі застосовувати тариф по 42 грн. за опалення. 2.Як потрапити на прийом до в.о.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus