USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Спалах COVID-19 у таборі на Одещині: кількість хворих дітей зросла до 60

18 Серпня 2021 22:49
Станом на сьогодні кількість хворих на коронавірус дітей в центрі «Молода гвардія» зросла до 60.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я, передає УНН.

«Загалом станом на 17:00 18 серпня 2021 року в дитячому центрі зареєстовано 60 випадків інфікування коронавірусною хворобою (50 дітей, 10 вожатих). Вісім дітей госпіталізовані до дитячої лікарні № 3 м. Одеса», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за останню добу зареєстровано 5 нових випадків захворювання серед дітей дружини «Зоряна». Діти перебувають на ізоляції в медично-санітарній частині дитячого центру із середнім перебігом хвороби.

У МОЗ заявили, що з центру наразі мають вивезти здорових дітей з центру і безпечно доправити їх додому.

Зранку 18 серпня 2021 року при Департаменті охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу, на якому обговорювали відкриття в дружині «Зоряна» додаткових ліжок для госпіталізації дітей.

Дитячий центр відвідав головний державний санітарний лікар Одеської області та директор Департаменту охорони здоров’я ОДА.

Як ми писали, інформація про спалах захворювання коронавірусом в центрі «Молода гвардія» з’явилася 16 серпня ввечері. За різними даними, захворювання було зафіксовано ще 13 серпня у близько чотирьох десятків людей.

Станом на ранок 18 серпня повідомлялося про 33 особи у таборі «Молода гвардія», в яких підозрюють «Дельта»-штам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus