USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спалахи коронавірусу зафіксували в трьох навчальних закладах на Волині

23 Жовтня 2020 12:34
У Волинській області реєструють нові спалахи коронавірусної інфекції, зокрема в навчальних закладах.

Про це йшлося 23 жовтня у Волинській облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка повідомила, що в області продовжують реєструвати спалахи, зокрема в навчальних закладах.

Так, у любешівському ліцеї захворіла 31 особа, у тому числі 17 учнів, у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ захворіли 14 працівників, у Володимир-Волинському центрі освіти – 30 працівників.

«Враховуючи епідпрогнози, запровадження подовжених канікул є доцільним і виправданим, оскільки дасть можливість перервати ланцюжок інфікувань», – сказала Надія Костирка.

Та додала, що спалахи тривають на території червоної зони: на швейній фабриці Володимира-Волинського, де захворіли 10 працівників, на Володимир-Волинській птахофабриці, де хворіють 9 осіб, у територіальному центрі соціального обслуговування села Тростянець Ківерцівського району, де захворіли 11 осіб.

Читайте також: 4800 хворих. Де ситуація з COVID-19 на Волині найгірша

«Значні спалахи хвороби зареєстровано в селищі Цумань Ківерцівського району, де відбувалися поширення в організовані колективи, лікарню, садочок, школу і інші підприємства», – зазначила Надія Костирка.

Вона наголосила, що ситуація ускладняється сезоном поширення ГРВІ та грипу.

«На сьогодні циркуляція грипу в області не простежується, однак інтенсивність захворюваності на ГРВІ за останній тиждень становить 445 на 100 тис. населення, що на 25% вища від попереднього тижня», – відзначила Надія Костирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 23 Жовтня 2020 12:44
В садочках повно заражених, які ходять на роботу, групи не закривають. Думайте, батьки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus