USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Спеціально приїздив до Луцька: розшукали викрадача ковпаків з автівок

31 Січня 2024 12:22
Днями до поліції почали надходити повідомлення від мешканців спальних районів Луцька про викрадення ковпаків з їхніх автомобілів. Правоохоронці зареєстрували відомості та розпочали перевірку.

Вже за короткий проміжок часу поліцейські зʼясували, що до скоєння крадіжок може бути причетний 44-річний ковельчанин, який приїжджав у Луцьк на такий незаконний промисел, інформує поліція Волині.

Під час перевірки ймовірного зловмисника у його авто виявили викрадені деталі, їх вилучили. Наразі відомо про шість фактів злочину, скоєних ним.

Читати ще: На Волині дев’ятикласник вкрав з господарського приміщення сумку з грошима та гвинтівку: як його покарали

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання крадію запобіжного заходу. Поліцейські також перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 31 Січня 2024 15:23
Ото злодюга!!! Вишку йому з конфіскацією майна до третього покоління!!!! І обов'язково повідомте закордонних партнерів,що ми боремося з корупцією!!!!
Серий Показати IP 31 Січня 2024 15:32
Довбойоб злодюга...
Сергій Показати IP 31 Січня 2024 20:18
Який злодій- розстріляти! За крадіжку ковпаків,зарплати мусорам і відеонагляд витрачено 100 тис. Грн плюс суд. В загальному за крадіжку ковпаків за 250грн. мусорня і суд плюс прокуратура і всяка роблять отримає мільйони зарплати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus