USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спіймали чоловіка, причетного до вбивства волинського афганця

23 Липня 2018 16:42
Поліція затримала 41-річного чоловіка, якого звинувачують у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Нововолинська, що призвели до його смерті.

Чоловіка, який став учасником конфлікту пасажирів авто та пішохода із смертельними наслідками, правоохоронці «взяли» минулого тижня у місті Фастів Київської області. Ймовірно, він намагався утекти. Спрацювали оперативні підрозділи поліції, його затримали і арештували.

Про це «БУГ» дізнався із власних джерел.

Нагадаємо, що в ніч з 7-го на 8 липня на виїзді з Нововолинська поблизу заправки на вулиці Луцькій виявили травмованого чоловіка, якого госпіталізували до реанімації без свідомості. Як виявилося, його побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці перед автівкою. У автомобілі перебувало троє молодиків, які вирішили покарати пішохода за порушення ПДР.

Мешканець Нововолинська від отриманих травм помер у реанімації.

Поліція заарештувала 41-річного чоловіка, ще один 19-річний учасник конфлікту перебуває під домашнім арештом, третьому підозра поки не пред’явлена – визначається, чи отримає він статус свідка у кримінальному провадженні.

Наразі слідством також встановлюється від чийого удару наступила смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Липня 2018 17:02
А що тепер стаття за групове вбивство не існує?
я крута шишка Показати IP 23 Липня 2018 23:04
третій мій синок і він неприкасаємий, що ви розумієте, прості смертні, тут бабло все вирішує... ось такі реалії життя в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus