USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Спіймали пʼяного водія-«шумахера». ФОТО

30 Травня 2012 10:20
Чоловіка, який їхав зі швидкістю 115 кілометрів за годину, зловили інспектори ДАІ. Коли порушник виходив із авто, правоохоронці побачили, що «шумахер» ледве тримається на ногах.

Про це повідомляють у прес-службі УДАІ Волині.

Автомобіль Volkswagen Golf, який їхав зі швидкістю 115 кілометрів за годину, привернув увагу інспекторів ДАІ ще в селі Козин Рожищенського району. Правоохоронці наказали водієві спинитися, проте той проігнорував це. Втікача вдалося впіймати лише в одному з дворів Луцька.

Автоінспектори попросили чоловіка передати документи на право керування транспортним засобом для перевірки. Саме тоді стало зрозумілим, чому водій втікав від ДАІшників: коли він вийшов із машини, то ледве тримався на ногах. Втім, йому все ж запропонували подути в алкотестер, щоб встановити точну кількість проміле алкоголю. Як наслідок ‒ 1,37 проміле.

Тож щодо водія склали адміністративний протокол за статтею 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого спʼяніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», транспортний засіб доставили на спеціальний майданчик тимчасового утримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
тиць-здиць Показати IP 30 Травня 2012 11:01
Слабак! При 1,37 проміле "ледве триматися на ногах" може тільки останній задрот!
МК Показати IP 30 Травня 2012 11:12
Відкупиться, чмо, і далі гасатиме під мухою. Гастелло - знайди своє дерево
andrea Показати IP 30 Травня 2012 13:08
це вже кожне адміністративне порушення будуть тут викладати?
Всезнайко Показати IP 30 Травня 2012 14:50
Згідно нових правил ПДР документи не передаються а предявляються. Якщо водій пяний і з тим згодився він повинен був підписати протокол і йти далі пішком чи позвонити знайомим чи таксистам щоб забрали автомобіль. Якщо машина на стоянці біля будинку навіщо на штрафплощадку? А взагалі пяний за кермом-злочинець.
:) Показати IP 31 Травня 2012 14:34
Срочно повысить Егора :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus