USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Втікав від поліції: на Волині директора шахти «Бужанська» спіймали п’яним за кермом

23 Серпня 2022 17:17
22 серпня близько 18:00 патрульні зупинили автомобіль, де за кермом у нетверезому стані перебував директор шахти «Бужанська» Олександр Онопрієнко. 23 серпня Онопрієнка відсторонили від роботи.

Про це стало відомо БУГу з власних джерел.

Онопрієнко намагався втекти від наряду поліції, проте був затриманий на під’їзді до міста. Мешканці говорять, що чоловік попадався п’яним за кермом автомобіля не вперше. Проте, цього разу таки понесе покарання.

«Вчора директор шахти «Бужанка» був затриманий поліцією за керування у нетверезому стані. Кажуть, навіть втікав від патрульної машини. Це вже не вперше, коли його ловлять п’яним за кермом!

Постійно Онопрієнко такі теми «рішав» з допомогою своїх впливових друзів, але цього разу все серйозно», – повідомляє Нововолинськ.інфо.

Зазначимо, що Олександр Онопрієнко є ексдиректором Нововолинської шахти № 1 та чинним директором шахти «Бужанська».

Як прокоментували Інформаційному агентству Волинські Новини у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, на водія складено протокол за статтею 130 КУпАП. Це тягне за собою накладення штрафу у розмірі тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 тис. гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

23 серпня директора шахти «Бужанська» Олександра Онопрієнка відсторонили від роботи.

Гендиректор ДП «Волиньвугілля» Микола Шикер розповів БУГу, що від сьогодні Онопрієнка відсторонили від виконання обов’язків директора, проте це не пов’язано з його затриманням у нетверезому стані. Він вчасно не пройшов медкомісію і не отримав допуск до роботи.

Нагадаємо, у 2021 році Онопрієнка піймали на гарячому за підозрою у браконьєрстві. Прикордонники виявили застреленого оленя, занесеної до Червоної книги України. Як повідомляв Михайло Волинець, Онопрієнко застрелив самицю оленя, яка вигодовувала оленят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Серпня 2022 18:29
Що йому тих 17 тисяч. Одногодинний заробіток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus