USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Спочатку не повірила»: випускниця з Волині розповіла, як склала НМТ на 600 балів

3 Липня 2023 08:45
Випускниця Рожищенського ліцею Катерина Фіщук – одна з трьох волинян, які написали Національний мультипредметний тест без жодної помилки. НМТ дівчина складала з української мови, математики і біології.

Суспільному випускниця розповіла, як готувалася до тестування і куди планує вступати.

Дівчина каже: щоб досягти високих балів, навчалася щодня: «Було бажання відкласти на завтра, щось недовчити. Думала: ай, це не буде на екзамені. Але все одно вчила. Старалася, не соромилася питати вчителів, якщо щось не знала».

З трьох предметів найшвидше написала біологію. Найбільше часу витратила на тест з української мови.
Читати ще: Випускниця волинського ліцею склала мультитест на 600 балів

«Як тільки натиснула «Завершити», побачила результат, спочатку не повірила, перевірила, напевно, п’ять разів, але як зрозуміла, що все правильно, то вийшла, навіть вибігла з аудиторії», – пригадує випускниця.

Тішиться результатами доньки Марія Матвійчук. Каже: з дитинства привчала Катерину до самостійності.
«Я вчила її вчитися, бо сама працюю вчителем, часу обмаль. Ніхто не вимагав у дитини саме таких результатів. Я пояснювала: що більше балів ти здобудеш, тоді ти будеш стояти у вищому рейтингу вступників і вступиш туди, куди бажаєш», – розповідає Марія Матвійчук.

Читати ще: Повідомили, скільки учасників НМТ отримали найвищі бали і з яких предметів

У гарних результатах Катерини в школі ніхто не сумнівався, каже вчителька математики Людмила Зелінська. Додає: 600 балів дівчина заробила сумлінною працею.
«Я була чомусь абсолютно в ній упевнена. Своєї заслуги в досягненнях Каті не бачу. Її навчали математики різні вчителі. Працювали додатково на консультаціях. Вона дуже багато додатково сама працює», – каже вчителька математики.

Як розповіла вчителька біології Марія Демчук, Катя завжди тішила результатами у навчанні.
«Я розпочала вчити Катю з 8 класу й одразу помітила цю дівчинку, вона постійно хотіла додаткові завдання. Це результат не одного року, це результат, починаючи від молодших класів», – упевнена вчителька.

Катерина Фіщук каже: бачить своє майбутнє в Україні. Виш, де здобуватиме вищу освіту, іще не обрала, але навчатися хоче лише на Батьківщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 3 Липня 2023 10:39
Молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus