USD 40.86 41.25
  • USD 40.86 41.25
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

Ковельчанці, яка написала НМТ на 600 балів, вручили грошову нагороду

27 Липня 2023 21:48
Міський голова Ковеля Ігор Чайка вручив сертифікат на п’ять тисяч гривень випускниці ліцею № 11 Богдані Ладанець. Цьогоріч вона єдина в громаді набрала максимальних 600 балів з національного мультипредметного тесту.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Школу Богдана закінчила із золотою медаллю. Упродовж усіх років вона навчалась відмінно, мала чимало перемог на конкурсах та олімпіадах. Планує здобувати професію у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Читати ще: «Спочатку не повірила»: випускниця з Волині розповіла, як склала НМТ на 600 балів

«Дуже приємно, що у нас є такі талановиті, мудрі, наполегливі діти-випускники. Зрозуміло, що потрібно дуже багато працювати, щоб досягти такого високого результату. Нехай і надалі усе складається успішно, вдасться реалізувати всі задуми і мрії », – побажав Ігор Чайка дівчині.

До слова, рекордні 600 балів з НМТ отримали також випускниця Рожищенського ліцею Катерина Фіщук та випускник Горохівського ліцею №2 Дмитро Парій.

Нагадаємо, за результатами основної сесії цьогорічного національного мультипредметного тесту 253 учасники не склали тест з української мови і 10755 учасників – з математики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus