USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Важко говорити слово «була»: спогади волинян про загиблу Юлію Сологуб

21 Січня 2020 07:40
У школі, де навчалася загибла в авіакатастрофі у Ірані бортпровідниця з Волині Юлія Сологуб, педагоги поділились спогадами про дівчину. Про це інформує Суспільне Волині, передає ВолиньPost.

20 січня 25-річну стюардесу із Волині поховали у столиці.

Директор Нововолинської школи-ліцею Сергій Мороз показав випускний альбом класу Юлії Сологуб. Каже, що дівчина поглиблено вивчала іноземні мови, була у гуманітарному класі. А згодом вступила у Національний авіаційний університету у Києві.

"Дуже дитина відповідальна, хотіла вчитися", - говорить вчителька Тамара Ткачук.

"Якщо подивитися, то тут тільки чотири «9», а решта усе 10-11 балів. Дитина готувалася до свого майбутнього, хотіла бути студенткою. Вона мріяла про сім’ю, була одружена. Важко говорити слово «була»", - продовжує свою розповідь директор Сергій Мороз.

Мама дівчини Ірина телефоном сказала, що не може спілкуватися з журналістами. Сусід Віктор Сікорський розповів, що у родині ще є менша сестра.

"Сім’я дуже спокійна, порядна. Шкода, звичайно", - розповів сусід Віктор Сікорський.

Зі слів чоловіка, звістка про загибель Юлії Сологуб стривожила усе місто.

Нагадаємо, Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» рейсу PS 752 Тегеран – Київ розбився зранку 8 січня незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані. Літак впав одразу після зльоту. У мережі опублікували відео моменту падіння літака МАУ під Тегераном. Згодом Іран визнав, що літак був збитий.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus