USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Декілька разів повертався до її портрету: чоловік загиблої в авіакатастрофі волинянки досі в Борисполі. Фото

8 Січня 2020 22:28
Чоловік загиблої в авіакатастрофі уродженки Нововолинська Юлії Сологуб досі перебуває в аеропорту Бориспіль. Зі слів очевидців, чоловік декілька разів підходив до портрету дружини, хоча друзі і намагались відвести його.

Про це у фейсбуці написав журналіст Володимир Рунець, який опублікував фото.

«Чоловік загиблої Юлії Сологуб на колінах просить у неї пробачення, цілує портрет. Друзі вже забирали його кілька разів, а він весь час повертається», – пише він.
Читайте також: «Екіпаж не гине, він йде у небо»: все, що відомо про загиблих в Ірані українців

Радниця патронатної служби апарату Волинської ОДА Оксана Прокопчук-Мовяк у Facebook зазначила, що Київ також прибув її батько.

Нагадаємо, 25-річна уродженка Нововолинська Юлія Сологуб, яка працювала бортпровідником в МАУ, була серед членів екіпажу літака, який розбився в Тегерані, виконуючи рейс до Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тина Показати IP 11 Січня 2020 16:39
Горе огромное....пусть друзья и близкие поддержат парня, а ей царствие небесное....в этой жизни многое от нас не зависит...держись пожалуйста!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus